Tiden...

Shit tiden bara försvinner hur fort som helst, två dagar kvar i skolan sen är det 4 veckor ut på praktik som gäller, fattar inte hur fort tiden har gått det sista, sen efter praktiken är det en veckas lov, sen fan är det bara 7 veckor kvar med klassen sen är det slut, inte hel slut för mig dock men bara en kurs kvar sen att läsa den kommer gå skit fort, sen är man färdigutbildad undersköterska! Kan inte fatta vart 1½ år har tagit vägen som denna utbildning är på. Helt sjukt!

Sen är det snart ett årsen vi var i Makedonien, vill så gärna åka tillbaka dit, ett land med så vacker natur och så trevliga människor, så självklart saknar man ju det!


Helg...

lördag idag, vi skulle åkt till orust idag, jag, anders, diana o johan, men Diana kunde inte följa med nu så då stannade jag hemma också, inte kul att åka och kolla på Jetski tävlingar och vara ända tjejen, inte nån annan brud där man känner, nej tack då kan det kvitta...

lite tråkigt faktiskt, ville åka upp dit igen, men det kommer mera tillfällen får vi hoppas på...

Längesen...

jag har tyvärr inte hunnit blogga nu på hur länge som helst, jag e lite kass I know!

skolan går med rasande fart, bara en vecka kvar sen är det ut på praktik som gäller, avdelning 23 i vbg på psyk som gäller, 4 veckor sen är det 1 vecka lov sen är det bara 7 veckor kvar sen är det slut, iaf för alla andra utan mig, har ju en kurs som ja ska läsa nästa termin, men det är ju bara en kurs :D så det går fort.

maja växer och blir stor, en djävulskatt är vad hon är, älskar att hänga i mattes ben och armar, men glad för jag har fått en liten kissemisse hem ändå! :D


RSS 2.0