[Bättre]

Nu börjar det bli bättre. Känns skönt, det är fan inte kul någonstans att spy som en kalv.
Anders var i valet och kvalet om han skulle komma hem idag för han är rädd att bli smittad.
Han valde att komma hem, så det var skönt. Saknat honom!
När man är sjuk är man bara så ynklig så man vill bara ha sällskap, avskyr att vara ensam när jag är sjuk.
Kanske inte den enda? Man vill ha uppassning :D

I helgen ska det väl inte hända så mycket, ska till mamma och hälsa på var det tänkt eftersom det är dem som ska köra mig till halkan på måndag morgon! Suck det kommer bli en lång dag. Men ser verkligen fram i mot att tatuera mig!

Skolan ska tas tag i nu med, känner att den har halkat undan lite, vilket inte är så bra! men det är bara att kämpa på för jag SKA klara det denna gången! Vill inte bli mer misslyckad än vad jag redan är!

Nej nu ska ja gå å se om min man vill pussa på mig eller om han fortfarande e bacillrädd!

ha det bra!

[Magsjuk]

Mår verkligen pissigt idag! Inte alls kul någonstans! Har åkt på magsjuka så det är springa till toaletten var 5 minut. suck suck! orkar inte sitta och skriva en hel novell här idag ska bara försöka krypa tillbaka till sängen och halvdö där!

På måndag är det halkkörning som gäller och sen på eftermiddagen ska ja tatuera mig! WEEI! längtar!!!

Vi hörs av!


[25/3-09]

Inte så mycket att säga. Det man vill säga kan man inte säga då det kan skada andra! Är jävligt trött och skulle vilja gå och lägga mig men en styck anders sitter och spelar tv-spel online, med sin bror i örat genom telefonen då dem är i något jävla lag. suck säger då det pojkar och Tv-spel, dem växer fan ta mig aldrig upp!

Just nu känns vissa saker väldigt svåra och jag vet inte hur eller när jag kommer ta tag i det, sen att humöret på mig går upp och ner gör ju inte sakerna bättre. inte hemma i alla fall. Stackarn får stå ut med mycket. Ibland önskar jag att jag skulle vara en lugn person och sansad. Men jag kan vara en RIKTIG ragata. o som i alla förhållanden har man svackor. suck :( Men det löser sig, det gör det alltid. På ett eller annat sätt!

Äsch lyssna inte på mitt svammel, kände bara för att skriva lite...suck och godnatt!


[Kärring]

Gud vad jag blir trött på henne, finns nog ingen värre än dig kärringjävel! Avskyr dig lika mycket som du avskyr mig, verkligen tur att det är ömsesidigt! nej nu ska ja fan upp o köpa cigg o skrika av mig ilskan för hur mycket jag avskyr dig kärring!

[Skolarbete]

ja då har man fått gjort lite arbete i alla fall. Nu återstår bara dubbelt så mycket. Känns som det aldrig tar slut. Mamma o syrran har nu även varit här och hämtat busungen, två stora hål i skallen på mig har han tjatat ut. Men så är det med dem söta små barnen.

Annars ska man väl försöka hinna med det andra skolarbetet också. Har ju egentligen ingenting som hindrar mig men jag kommer på så mycket annat som är mycket roligare. Varför ska det alltid vara så för?

Jaja.

2009-03-18

Ja idag är då Casper här. Mamma och dem lämnade honom för typ en timma sen. Ska försöka sätta mig med lite skolarbeten, men frågan är om jag kommer få gjort någonting. Behöver i och för sig det, men just nu känns det som jag inte har någon som helst motivation till det. Vilket känns tråkigt värre, men det är bara en kurs som jag inte har någon som helst motivation i, och det är den kursen jag har ragatläraren. Hon gillar inte mig, och jag gillar inte henne. Men man kan ju inte tycka om alla heller. Menmen. måste ju för jag vill inte ligga på ig i någon kurs. Har jag inte gjort det hittills så ska jag fan ta mig inte göra det nu heller. Kanske ska kolla vad det är jag ska göra, det kanske är simpla uppgifter som går fort! Så då har man i alla fall gjort dem, sen kanske man inte lyckas göra dem helhjärtat när man inte har den motivationen man behöver men gjort dem får  jag ju ändå!

Annars händer det väl inte så mycket. Onsdag och ledig en riktigt fin dag, så ännu en anledning till att inte sitta vid datorn utan att man ska vara ute, och nu har jag ju en styck Casper som säkerligen vill gå ut! Dock ingen vagn till honom så det blir ingen lång runda som jag hade lust att gå. kommer väl tio meter med honom innan han tröttnar. Dessa barn :D

Casper springer fram å tillbaka till köket och slänger skräp säger han, dock vet ja inte vad för skräp han slänger, så sen när man öppnar skräpskåpet lär jag hitta det ena och det andra som tillhör oss här :P

Nej nu ska ja väl ta och leka med lillemannen innan han börjar hitta på ännu mera dumheter.

Tjo!

2009-03-17

Idag är det riktigt fint väder ute, dock blåser det lite, hade det inte blåst så förbannat så hade det varit en perfekt dag. Bara längtar till våren och sommaren, springa utan jacka och bara i linne, åka ut med båten och bara njuta av en underbar sommar. Avskyr verkligen vintern, jag ska egentligen inte bo i sverige som är ett sånt kallt land. Tror jag hamnade lite fel. =) Varit i skolan idag, vi började med en ny kurs i dag; Etik. Det är väldigt intressant de, dock var inte ena filmen så intressant som vi kollade på, så jag somnade nästan på lektionen, inte så smart kanske. Det var en kamp mellan min hjärna och mina ögonlock idag!

Helgen var en väldigt trevlig helg. Fredagen blev det kalas för Vincent. på lördagen körde pappa mig till tranemo och d'r hämtade carro mig. så det blev lite tjejkväll för oss då simon skulle ut och festa. Det var kul att träffa henne igen! Annars bjöd helgen på en onekligen läskig migrän igen, så när carro o simon skulle till min kära mamma så åkte jag med där på söndagen för att få lite mamma vård. Det är alltid lika bra att få mamma vård när man inte mår bra!

kom hem igårkväll igen, inte träffat anders sen torsdagmorgon förra veckan så det var skönt att komma hem och bara få somna med hans armar runt mig. Att det är så lätt att sakna honom!

Nej nu ska jag kolla lite NCIS :D

ha det nu underbart!
kram!

Svenljunga!

ja då sitter man hos syrran i svenljunga. dem hade tydligen internet denna gången så då kan man skriva lite och säga hej! idag blir det att åka till carro och säga hej en sväng. kanske skulle ha tjejkväll med carro idag! annars har det väl inte hänt så mycket, igår satt vi och drack lite cider och öl och pratade gamla minnen och så! mycket skratt och tårar som sprutar av skratt.

Försöka sova när det är 5 ungar i från ålder 1½-9 år så kan man inte sova så mycket, så är lite trött faktiskt. menmen, nej nu ska jag ut och ta morgonciggen! ha det så bra!

2009-03-13

jaha då väntar man bara på att pappa ska komma och hämta en då. han ska sluta om 25 minuter så man får väl se när han kommer :D han är ju lite seg ibland! sen bär det av till dagis/skola och hämta mina små syskon för att sen åka till storasyster i svenljunga och fira hennes stora pojk som blir tre år idag! Så grattis Vincent! herrejävlar känns som det var igår jag fick veta att jag blivit moster, o nu är jag moster till 2 små monster =)

jag kommer tillbaka hem på söndag så innan dess blir det ingen uppdaterat här!

ha det bra allesammans!



Bara för jag älskar dig!

2009-03-12

Nu sitter man hemma igen, själv och Anders är i kungsbacka som vanligt känns det som. Fast nu är det mitt fel att vi inte kommer ses förens på Söndag. Kommer sakna honom något grymt. avskyr att vara ifrån honom för länge.

Ska till Svenljunga i morgon och vara där hela helgen. Får väl se vad som går att hitta på där?! Någon som har nått förslag?!

Systersonen fyller 3 år i morgon, och som god moster ska man väl visa att man bryr sig och är där när lillkillen fyller år.
Annars händer det väl inte så mycket.

Har färgat håret, blev kanske lite mer intensiv färg än vad jag trodde det skulle bli, så nu kan jag bara säga falurödfärg så kanske ni förstår vilken färg som blev lite för intensiv. Men det ordnar väl till sig det också. Känner inte för att färga bort den, Lite fräckt faktiskt =)

Nej nu ska jag ta lite marathon med NCIS igen. Kan inte mer än säga att jag ÄLSKAR den serien!!! =)

2009-03-08

Jag har fan för mycket energi idag, anders har bara skrattat åt mig idag och kallat mig adhd barn och damp och cp barn, förstår inte vad han menar med det, ja har varit helt koko idag, socker kick delux kanske! Hoppas ni alla hade kul ute igår, kan ju bara säga att det var väldigt skönt att vara hemma! =) Inte avundsjuka på alla andras baksmälla alls :P Nej nu ska jag försöka komma på vad jag vill ha att äta idag!

TJIIIPPP!!!

Lördag kväll...

Helg igen och det känns rätt skönt att bara vara hemma och ta Marathon med NCIS! Anders är ute och festar, men jag hade ingen som helst känsla av att åka med, så då är det bättre att vara hemma så man inte känner sig uttråkad på festen och vill gå hem och börjar tjata på herrn att vi ska åka hem. Då kan han hellre komma den tiden på dygnet som han vill komma hem och jag kan lägga mig när jag vill utan att först få släpa med mig ett fyllesvin hem. Sen Maddie flyttade så har det inte varit lika kul att festa, men det har nog med mina o hennes CP ryck när vi drack, i våran närhet kunde fan allt hända! Önskar ibland att vi var det gamla gänget igen bara för en helg eller två. Jag, Maddie, KKH o mellis! fan vad kul det hade varit, saknar er så allihopa, fasten jag träffar dig nästan dagligen Emelie så oss på fyllen går inte beskriva!!!

nej nu ska jag ut o rasta hunden! tjillevippen!

klar!

ja då var man klar med det första arbetet som ska vara inlämnat nu då ja! känns rätt skönt faktiskt, snart ska ja väl sätta mig med det andra också! men först behövs här städas och vikas tvätt!!! BLÄ!

Om döden!

Så underbar dag, vi har schema tid till 15.30 varje dag utom onsdagar när vi är lediga, och idag slutade vi 11.15 efter ett ganska intressant studie besök på den palliativa avdelningen här i Falkenberg. Det är väldigt intressant det där med bästa vården innan döden, men ack så skrämmande egentlige. En dag kanske det är man själv eller någon av ens anhöriga. Suck, det får vi väl hoppas på att det inte blir så. Sen man började skolan och började läsa en massa konstiga saker som man aldrig tänkt på innan så har massa frågor kommit upp i huvudet som man aldrig skulle få för sig att tänka på tidigare, som ungefär hur man vill att ens begravning ska bli, om jag vill bli kremerad eller jordbegravd. Vad för kista jag skulle vilja ha eller någon speciell låt jag skulle vilja att dem spelade på min begravning. Jag och pappa kom in på en sån diskution i onsdags, det var rätt intressant. Han berättade hur han ville ha det, visst det kändes konstigt att sitta och prata med sin älskade pappa om hur och vart han skulle vilja bli begravd/kremerad. Han berättade det för mig, men sen kom jag på det, att nu vet jag. då kommer man inte stå som ett frågetecken då min älskade far går bort. Vilket inte blir på många år får vi hoppas på då! Men det är verkligen en sån sak man verkligen inte tänkt på innna, inte har jag ens kunnat tänka tanken att jag skulle fråga pappa vart han vill bli begravd någongång. Sen dagen efter pratade jag med min syster, hon frågade rakt ut mer eller mindre om jag är knäpp som pratar om sånt, men hon avskyr att prata om döden. Men det finns vissa anledningar till det också, men sen insåg hon också, att det kunde vara rätt bra att veta hur pappa vår ville ha det. Nej nu ska jag sätta på lite NCIS, världens bästa serie, o kolla lite döda människor! ha det nu så bra! O ha en trevlig helg!

Snart helg...

Skönt,  Torsdag idag, en bra dag för då vet man att helgen är nära och att man bara har en skoldag kvar av veckan! Idag så började vi som vanligt vid halv 9, själv var man dock lite försenad...*Som vanligt!* Vi gick igenom det vi skulle ha sen är det ju självklart kaffe paus vid halv 10, som vanligt, inte för man dricker kaffe, men våran klass är det många kaffekärringar i =) Så då blev det en rökpaus också!

Sen när vi väl började igen efter 20 minuter så sa läraren att vi skulle bara ha en genomgång och jobba snabbt igenom den så vi skulle sluta till lunch. Såna dagar kan man inte annat än att gilla ju =) Så 11,40 fick vi slutat.
Gick och åt en relativt nyttig lunch med Emelie på Ritz, det blev en kycklingsallad, får ju inte äta för mycket onyttigt på veckodagarna då jag och Anders bestämt oss för att vara nyttiga. Som jag har sagt hela tiden så får man väl se hur länge det håller.

Jag och Emelie kom in på en väldigt intressant disskution om etik och moral.

Så nu frågar jag er: Vad är egentligen Rätt & Fel? Vad får man göra och vad får man inte göra, innan samvetet hinner ikapp en? Det kan vara så mycket, för mitt sunda förnuft kanske inte är ditt sunda förnuft??? Finns det egentligen några BRA svar på det???



2/3-2009

Jaha då sitter man vid datorn igen, inte blivit så mycket surfande idag som det brukar bli, gjort klart ett skolarbete som ska vara inlämnat i morgon eller fredags förra veckan men fick uppskov. Gott! Annars har det väl inte hänt så mycket. I morgon bitti kommer en från en begravningsbyrå och ska ha en liten föreläsning för oss i skolan, hm vet inte om jag ska tycka det är intressant eller inte...kanske kan bli det. Nej nu ska jag gå och vara social med min sambo.

Tjipp!

RSS 2.0