Jobbar!

Ja nu är jag på jobbet, väntar på att tiden ska gå så man kommer hem! Igår kväll var jag och Emelie hos Madde K i Rottne, väldigt trevligt, dock tyckte inte Cassandra om oss så mycket :P Men men hon var väldigt trött och så, så jag kan förstå henne, hade också varit surig, FAST med sina goa stunder då hon skrattade och busade lite =)
 
Var kul att träffa henne lite! Sov hos Emelie i Fegen i natt, Tackar för sovplatsen =) Trevligt det också, 3 mil innan fegen på vägen hem försökte jag och Emelie ha högsjungning till carolas Främlig, en remix också, shit vad det skrållade, o INTE Vackert kan jag tala om, Absolut inte sikta mot stjärnorna för våran del!

Bussen gick 08,15 i morse till jobbet, när jag kom ut en stund innan bussen gick så var det bara att njuta av vädret, solen sken och edt var tyst och lugnt ute, en riktigt harmonisk promenad till bussen och inte överdrivet kallt heller! Solen skiner fortfarande och hoppas att man kan få njuta lite till av solen innan den går ner idag och att man kan vara ute lite! Är ju hemma vid 16,00 så jag hoppas att den är kvar då så man kan sätta sig på balkongen och ta ett glas cola och en cigg och njuta lite av solen, dock med min tjocka vinterjacka, annars får min kära sambo komma hem och hacka loss mig då jag förfrösit fast på stolarna efter 1 minut, ungefär så frösen är jag!

Nehe, nu måste man väl jobba lite =)

Ledig!

Ja idag har man då varit ledig, så himla gott! Men sitter och försöker fixa ett program till datorn så jag kan göra det skolarbetet som jag ska göra! Under tiden så sitter jag här, ovanligt va! Som när anders ringer, så frågar han alltid vad jag gör, hm behöver jag ens svara på det så hör man bara honom...Hm sitter vid datorn. Oppps! Skyldig!

Idag fick man ju då pengar, in lika fort på kontot som dem försvann, handla mat, betala räkningar, å så betala den förbannade halkan som fan inte är billig, :(

Nej nu ska jag dra igen! Tjipp!

Skola & Jobb!

Nästan precis hemkommen, jobbat 8 timmar idag plus att jag har gått i skolan också! Så känner mig extremt jävla trött och sliten just nu.

Lyckades ju med det jag bara väntat på när jag skulle till skolan i morse också, att ramla lite lätt då det är svin halt ute på vissa ställen, klantig som jag är så sätter jag ner vänster knä, det har inte gjort annat än att blöda idag, vet inte hur många gånger jag har fått bytat plåster! Plus att jag la min höger fot i en konstig vinkel så nu gör den ont igen, den jävla foten hade varit bättre att kapa av! Så nu sitter jag här, trött och vilsen i huvudet och har svin ont i knät och i foten! Suck varför ska jag vara en sån klantröv?!

God natt gott folk

Kram klantfian!


Sista lovdagen! :(

Sitter hemma och bara degar, borde egentligen ta tag i mitt skolarbete som blivit liggande hela lovet. När det väl är lov så ska man glömma allt med skolan, och så har det även blivit! Jag har lagt undan alla mina skolsaker och bara slappat och unnat mig själv till att sova länge mer än på helger! Så himla skönt, men jag unnar mig det!

Anders är i Kungsbacka idag och stannar där i natt så ikväll för mig blir det en film och lite chips och bara slappa så här sista dagen innan skolan börjar i morgon! Så tråkigt, men det är bara till December i år sen är det över, ska inte klaga det är väldigt kul också, man lär sig väldigt mycket!



Back!

Ja nu är man hemma igen efter sjukt trevlig kväll/natt/dag hos mor min!

Igår kväll när vi kom dit så var det fin dukat och maten strax färdig, mums för mammas plankstek!
Vin till maten och sen satt vi och prata en massa efter maten och pojkarna satt och kollade melodifestivalen! När alla låtar var igenom så kom pojkarna även dem till bords igen och vi spelade spelet Med Andra Ord Riktigt kul faktiskt, Vin flaska efter vin flaska tömdes och nivån höjdes hemma! Syster som inte druckit på länge drack, å för att inte tala om mamma också, hon dricker ju kanske 1 gång varannat år! Så det var en riktigt rolig och kul kväll, Även min 16-åriga lillebror satt och drack med oss, herrejävlar vilken svamp, var man verkligen sån på den tiden???

Sammanfattningen HEL SKOJ!

Idag satt vi mest o tog det lugnt, spelade lite Värnamospelet och chilla, å nu är vi back home =)

Ses!


Till mamma!

Fick med mig älsklingen till mamma så nu väntar jag bara på att han ska bli klar! Segare än segast! När vi väl kommer dit ska vi äta en massa god mat, blir tydligen Plankstek så himla gott!!! Sen spela lite spel och dricka några glas vin som sagt! :D kan nog bli skoj, inte så ofta vi är där ute så!!!

Kommer hem i morgon igen! Tjippen!


Helg!

Sista helgen innan skolan börjar igen, vi börjar på tisdag så vi får en extra dag att vara lediga! Alltid skönt!

I dag så försöker jag få med mig Anders till Hyltebruk till min mamma, att vi kan vara där över natten och bara ha det trevligt där. Vi får väl se om jag får med mig honom. Vore kul händer inte allt för ofta! Annars har vi ju inte varit hemma så mycket den sista tiden, men i stället för att bara sitta här kan vi sitta där och slappa :D Ta ett glas vin eller två!

Tack Ida för att du vill hjälpa mig, du ska få lite uppgifter av mig senare, antingen idag eller nån dag framöver, jag kan ju slå dig en pling! Det är ju bara att erkänna att ja misslyckades rätt fett med min blogg. Opppsie :S

Suck!

Nej nu ger jag fan upp. Fattar mig verkligen inte på det där med att fixa bloggar! Så Ida, har du kanske lust att hjälpa mig fixa denna skiten!? nu är den bara knall rosa å inget mera suck suck suck!!!!

Fy!

Ibland kan man bara bli så trött på en viss person. Tala för dig själv och sluta snacka en sån jävla massa skit om andra! hur ditt liv är eller vad andra har gjort är ändå ditt egna jävla fel! Förfan lägg ner ditt skitsnack någon jävla gång, du har bara dig själv att skylla!!!


1 År!

Idag är det ett år för mig och Anders. Jävlar vad tiden går fort. Känns som igår!
 Anders kommer hem lite tidigare idag, känns skönt, Annars skulle han ha jobbat till 21 ikväll, så tack Diana att du jobbar! Vad vi ska hitta på det vet vi väl egentligen inte, men det är trevligt att bara ha han hemma också!
Nej nu ska jag åka till jobbet och ha lite genomgång tills på fredag!

Älskar dig Anders Åkerblom, mer för varje dag som går!


Hemma!

Ja nu vart man hemma igen efter en helt underbar och trevlig helg i Stockholm.

I Fredags när vi väl kom upp till Maddie så var det bara att lämna sina saker och sen sticka och köpa tunnelbana kort så man kan åka överrallt och slippa tänka på bilen. Vi stack till Örnsberg och käkade och hon visade vart hon jobbar. Sen vart det att åka hem till maddie och malin igen för att lägga sig. Blev en tidigt fredag med lite tv och snack.

Lördagen började med att vi stack till Årsta för att hälsa på Linda & Johan o lilla Clara. Anders pappa var där också. Så Maddie stannade kvar hemma och jag och anders virrar själva med tunnelbana och bussar. Vi är ju tillbaka hemma så det gick ju bra =)

Vi åt lite hos Linda & Johan sen skulle clara sova så vi gick ut en runda allihopa, vandringen blev ner till Gullmarsplan, systemet där och sen åkte jag och Anders tillbaka till Vårberg.

Sen var det bara att göra sig i ordning och äta innan allt folk skulle komma.
Folket som kom var verkligen jätte trevliga, mest var väl jag och Anders oroliga för dryga människor. Men icke. Verkligen as kul. Sen att känna den friheten och ingen press på sig att man ska till krogen var riktigt jävla härligt. Första gången på jätte länge som det var en helfest hemma och det var verkligen jätte längesen som jag hade så kul på en fest.

Söndagen var jag inte ett dugg bakis på och Anders var rätt okej också dock inte Maddie haha...xD
Vi gjorde oss i ordning sen tog vi tunnelbanan till Gamla Stan där vi mötte upp Anders kompis Markus och hans flickvän Emma o deras lilla Max, gud vilken charm unge! Vi gick igenom Gamla Stan och jag, maddie o Emma gick och prata en massa. Verkligen jätte trevligt! Men Maddie var ju självklart bakfyllehungrig så efter Gamla Stan gick vi till en Kina/Thai/Japansk resturang inne i city och käkade. Satt där ett bra tag och bara åt o prata en massa. kul kul...
Efter det så gick vi till Östermalmstorg och tog tunnelbanan där i från. Väl på den kom Maddie på att hon ville visa en butik inne vid T-centralen. Så vi hoppade av och hon fick visa den. Massa Street kläder, jätte fina o maddie stil, fanns väl något i min stil också :D Men jag hittade bara en väska som jag fastnade så för. Tack för att jag har en underbar pojkvän, Fick den av honom i Alla ♥ Dag present och 1 års present! Tack Älskling!

Sen åkte vi hem. Det är världens tråkigaste väg och lång men det gick. jag hade ju bra sällskap av min sötgöte!



Så ser väskan ut =)



Nej nu har man lov i en vecka! Så jävla gott! ska dock jobba Fredag men annars är man FRI! :D Weei!

Nej nu ska jag göra frukost!

Framme...

Nu har vi kommit upp till sthlm o maddie. dock varit här några timmar nu =) var här uppe strax efter 18.00. vi åkte hemifrån vid typ halv 2. så det gick fort =) Nu är man väldigt trött o sleten.

så nu ska man väl vara social.

tjing tjing!

Strax!

Ja då blir det att åka snart då...Väntar bara på att Anders ska komma hem, han tyckte han var lite blek nu så han är nere och solar. Sen ska han packa och sen kan vi åka. För en gångs skull är jag färdig packad och redo att åka men nej då hänger det på killen, å dem säger att vi tjejer är sega. Bull Shit!

Ska träffa hans syster och hennes gubbe och deras underbara söta dotter också nu när vi ändå är uppe. Kul kul inte träffat dem sen i julas heller.

Nej nu får jag väl dra en sväng med dammsugaren innan.

Tjipp hej o ha en bra helg ©

Fredagen den 13:e

Jaha då vart det otursdag nu då! O i morgon bitti ska vi ju till sthlm, känns bra att åka 50 mil i en bil på en otursdag. Men det e ju för något kul man gör det!!!

Så helgen kommer inte bli så mycket uppdateringar här inte!!

Nej nu ropar sängen på mig! Natt natt!

Stockholm...

Ja i morgon bär det av till stockholm, för att hälsa på Maddie denna gången. Ska bli så kul, var så längesen man såg henne, annandagen jul var hon här men efter det har vi inte setts så nu är de verkligen dax. Mår lite bättre i min rygg nu, har legat med kuddar som varit uppuffade och legat i sängen och kollat på två avsnitt av Morden I Midsomer. Har ju några att gå igenom, nr 1 till nr 59 så det e en del...

Funderar på vad jag ska hitta på och äta och blev så där paniksugen på makaroner, bara makaroner o inget annat till, något som är väldigt fel på mig, men det var ju inte någon precis nyhet om man säger så!

Anders kommer hem ikväll igen, som tur är så var det bara jobba över dagen grej i kungsbacka idag eftersom han är ledig i morgon för att vi ska åka till sthlm. I morgon går man även på Februarilovet, känns som det skulle vara välbehövligt efter alla tentor och skit nu.

Nej nu ska jag gå och koka makaroner och ta en välförtjänt bloss!


Ont...

Igår så åkte vi till pappa och hämtade en CD skiva, för att äntligen fixa denna jävla CP data, Anders stationära dator fungerar nu och jag kan äntligen ha ett socialt liv och internet när jag vill och behöver inte tvinga honom att lämna sin bärbara dator hemma till mig :D Gott gott. I'm back!

Har svingit ont bak i svanken. känner det när jag sitter ner men var tvungen att skriva ett par ord på skolarbete innan jag ska lägga mig ner. Åkte hem från skolan idag, ska nu ta ett par värktabletter och sen krypa ner i sängen och hoppas på att det släpper. Min lärare sa njurarna så då har jag väl åkt på en sån där rolig urinvägsinflammation. Suck igen.

Får väl se om det inte blir bättre får man väl kanske åka ner till läkaren och kolla upp det i morgon innan man sticker till stockholm. Dock kanske bättre och göra det på måndag när man är ledig hela nästa vecka. Nja förutom någon dags jobb. men det e pengar och det är kul, nej nu svammlar jag bara en massa så nu avslutar jag.

Tjing!

Provet över...

Ja då var äntligen dem jävla proven över. I fredags var det prov om höftledsfrakturer och katerisering, fick tillbaka det igår. Godkänt, men det var ju inte det jävla provet som jag var nervös över, utan det jävla psykiatri provet vi gjorde i måndags. så när våran psykiatri lärare kom in i klassrummet igår för att berätta resultaten så kan man ju säga att hela klassen höll andan! hon tog ut två stycken och sen sa hon att alla andra hade klarat sig. Har aldrig hört sånt jubel i ett klassrum innan och sen blev nivån på hela klassen som om vi ungefär hade humorn noll. Jag klarade det! jävlar vad skönt, där föll verkligen en sten från mitt bröst. var så jävla säker på att jag skulle kugga på det. men icke!

idag har jag bara varit nere på gymnasieskolan en snabb sväng i våra metodsalar där. Ta lite Hb prover på varandra och blodsocker, haha kul att pina andra genom att sticka i dem! Så var där knappt en timma så nu är man hemma igen. känns som jag skulle behöva sova i tre dygn och lite till, men skolan igen i morgon, utan någon som helst press då det vi skulle göra till i morgon är även det klart. Det var längesen jag inte hade något som jag inte låg efter med tack vara att jag flänger hit och dit och aldrig är hemma. Men nu jävlar har jag fått tillbaka lite av min energi för skolan, tack vare det godkända psykiatri provet, så tack Ann-britt =)

Har även skickat mail till en med en dundersöt kattunge idag, har lyckats bearbeta anders såpass bra nu att jag nog får ta hem en kisse, får ju inte ta hem en hund som min syster skulle köpa till oss i present, så jag får väl nöja mig med en katt i så fall.

Nej nu vet jag inte vad jag ska hitta på, nu när jag inte har något skolarbete som måste göras...hm...TV och en mugg varmt te kanske?

Hörs!

Mysig söndag.

Idag har det varit en riktigt mys söndag. Skönt att han är hemma så man får lite mer sällskap än en hund som är som en svans =) Tror hon tycker om mig i alla fall...

Vi låg och sov väldigt länge idag, strax efter två tiden vaknade vi, och sen var det bara att komma på vad vi skulle äta ikväll, jag gjorde middagen och anders fick helt och hållet bestämma maten själv. Klart man vill skämma bort honom lite nu när han väl kommit hem. Han valde baguette med sallad, majonäs och räkor på som förrätt, sen ville han ha hasselbackspotatis, hemma gjord vitlökssås och kött, och självklart gjorde jag det till honom =)

Men i morgon åker han igen, Suck =( Dock bara för en natt denna gången, men det är ju så tråkigt när han precis har kommit hem. Men men inget att göra åt det, de e ju hans företag!

Nu ska ja krypa ner i sängen och sova gott! I morgon prov, vilket kommer gå åt helvete, har verkligen inte haft orken till att plugga så mycket som jag verkligen behöver. menmen, kommer väl mer tillfällen på det provet hoppas jag. Annars får jag göra om hela kursen, vilket inte är så kul kanske. menmen. God natt gott folk!

skönt..

Då var han äntligen hemma, så himla skönt att vakna upp jämte honom och inte själv i sängen! Näe så nu ska jag vara lite social med honom och sen plugga lite!

Äntligen!

Så nu var äntligen disken gjord och hunden är rastad. Så nu kan jag bara sitta ner och ta det lugnt och inte göra allt för mycket. Kanske ta tag lite i skolarbetet, men det är ju så tråkigt det också, då är till och med diska roligare just nu...

Snart...

Ja snart är pojkarna hemma i från Åre och Anders kommer och kryper ner i sängen. Han har varit efterlängtad så det ska bli härligt att han kommer hem...Men dem har säkert haft kul där uppe, jag ser då inget nöje med det hela men pojkarna gör ju så dem får väl roa sig då =)

Disken har inte blivit diskad ännu, suck jag drar ut på tiden så mycket som det går, man ska ju egentligen inte göra det men det är så TRÅKIGT!!

Nej nu ska jag ut och gå med hunden en liten sväng, och själv få lite frisk luft!!!

Tyckte jag skulle testa o lägga ut en bild och hittade en gullig på mig och sötisen!

blir aldrig som man tänkt sig...

Nu sitter jag vid datorn igen, Suck. Jag som skulle plugga inte sitta vid datorn eller göra något annat. Men hur kul är det att plugga då. Så efter jag suttit med böckerna ett tag så började jag städa.

Mycket roligare än plugga, fast det inte är någon höjdare heller. Blir det lite fint till Anders kommer hem, det är ju så att leva med en pedant så man får ju lägga den sidan till lite så han inte dör av en chock när han ser hur det såg ut här innan dammsugaren och allt kom fram. Så nu ser här faktiskt respektabelt ut igen. Toaletten kvar att städa bara. Å så självklart den förbannade disken, finns det något tråkigare om man ska välja städning eller diskning så är ju diskningen det tråkigast. Dock inte så mycket disk att diska upp så det går fort idag.

Men sen måste jag verkligen sätta mig och ta tag i mitt skolarbete, vill inte, vill inte...

Vi.

'

Älskar dig hjärtat.

Aj Aj!!!

Ja då har man vaknat för inte så länge sen, suck hade kunnat sova längre om jag inte hade en hund som ville gå ut, stackarn var ju jätte kissenödig...

När jag väl vaknade kunde jag dock inte sätta mig upp i sängen, jävlar vad jag hade ont i min rygg, den värker fortfarande och det gör riktigt svin ont, om jag ändå hade vetat vad jag har gjort. Men jag har väl sovit illa som vanligt. Denna sängen är underbar men man ligger inte bra i den en hel natt, suck =(

skolarbete nu igen då.

Back...

ja då vart man hemma igen efter en god middag med massa trevliga flickor. Tack för en bra kväll, det var skönt att komma bort lite bara =)

Så nu sitter man hemma igen, med en överlycklig hund som tydligen ylat sedan jag åkte ikväll. Tur att man inte har för känsliga grannar, även hoppat upp på köksbänken och fått tag på en limpa bröd och bitit sönder påsen i min säng...SUCK, jag ska ADLRIG skaffa hund!!

nej nu får jag ta tag i mitt liv lite och styra upp min pluggning.

suck!

FAN VAD DET ÄR TRÅKIGT ATT PLUGGA!!!

Hemma...

ja då vart man hemma från skolan nu då. Känns som att provet gick fin fint!
Kändes som ett rätt lätt prov. Måndag morgon börjar med ett prov också, suck ingen ro ingen vila.

Har varit och hämtat Fanny precis, hon blev ju självklart överlycklig över att jag kom och hämtade henne så nu ligger hon här och kollar på en.

Näe nu blir det att sätta sig och plugga skiten in i skallen på mig. Shit det är verkligen ett tungt kapitel vi ska ha prov på nu...Psykiatri, om olika sjukdomstillståd och massa annan skit. Wish me good luck!

Tjillevippen!

God morgon...suck...

inte så jävla god morgon. Har sovit så himla dåligt i natt och när jag väl la mig så tro fan inte att jag kunde somna heller. Är så trött, men är vaken och uppe. Fanny är lämnad hemma i Majlis lägenhet och jag väntar på att Camilla B ska komma o hämta mig. Missade självklart första bussen och vi har prov i dag så att ens komma 5 minuter försent är dumt. Så min räddare i nöden kommer tack camilla :D

Så då ska man ner till skolan och göra detta prov som man är SÅ förberedd på, kan inte mer än gå åt pipan men då har jag ju i alla fall försökt.

Så ikväll ska man nog på tjejmiddag ute hos diana med Freda, Sara & Ida. Det kan nog bli trevligt. Jaja. nu ska ja läsa morgon tidningen innan camilla kommer och ta en morgon cigg. Tjillevippen så länge!

god natt...

Ja god natt gott folk som nu läser här. skulle ha gått och lagt mig för LÄÄÄÄÄÄNGE LÄÄÄÄÄNGE sen, men som jag är så är det de ena och det andra som är intressantare än att krypa ner i en tom och ensam säng! Pratat några gånger med Anders ikväll och jag saknar honom mera då! SUCK! men i morgon är det Fredag och sen är det lördag och sen natten mellan lördag o söndag kommer dem hem! Wei!

Nej nu ska ja lägga mig för mormor ringer och väcker mig kl 07.00 i morgon bitti så trötta frida verkligen kommer upp...Bra att ha mormor ibland alltså :D

God natt och sov så gott!

Anders Åkerblom du är mitt allt, min ögonsten! Jag älskar dig så mycket!

hemskt...

Jag har det så hemskt tråkigt hemma, vill bara göra något. Hoppa fram och tillbaka över en tråd hade varit roligare än att bara sitta här. Menmen, nu ska ja sätta mig och plugga till provet i morgon. Tur att man ringde Camilla så man fick veta att man hade prov i morgon så man hinner läsa lite till det i alla fall! Shit vad allt går fort fram i skolan, men det måste väl göra det om man ska hinna med allt innan december då allt är klart.

vi skulle även kolla på vilken avdelning vi ville ha praktik också och lämna det som svar i morgon. jag tyckte faktiskt att den avdelningen för gyn lät intressant. vi får väl se vart jag hamnar...:D

Saknar min Anders så himla mycket vill bara ha hem honom. Men det är bara några dagar kvar innan dem kommer hem! Gud vad jag ska kramas med honom då!!! Bara njuta av hans doft och mysa in mig i hans armar! Suck kom hem nu älskling!

Skulle faktiskt vara intressant att veta vilka som läser här, för några kommentarer lämnar ni ju inte?! Så gör det!

Tjillevippen!

blir inte alltid...

Näe det blir fan inte alltid som man vill...allt känns kaos i mitt huvud nu med skolan. Men banne mig jag ska fan gå klart!!! Några såna dumheter blir det inte som att hoppa av denna gången...men det är så jävla mycket och så känns det bara fel hela tiden oavsett hur mycket jag gör i skolan så känns det som om det inte går framåt...Fast det gör ju säkert det...men jag är trött och vill bara krypa ner i sängen och gå i ide! kan man det?

=´(

Nu sitter jag hemma helt själv. Har varit hos mamma sen i söndags. har inte mått helt 100 så jag valde att stanna hemma från skolan och då kunde jag lika gärna vara hos henne än att sitta hemma själv i en tom lägenhet och bara tycka synd om mig själv. Hämtade Fanny (anders mammas hund) i måndags kväll för anders mamma skulle åka utomlands så jag har haft med mig henne hemma hos mamma.

nu när jag kom hem idag så ville jag bara tillbaka till mamma, här är så tomt. Jag saknar Anders så jävla mycket. vill bara att han ska komma hem nnu! När man la sig i sängen så luktade kuddarna honom =( Då saknar man honom bara ännu mera, då vill man bara att han ska komma hem och hålla om mig och inte släppa taget. Visst det är skönt att sova själv i sängen men hade hellre haft honom här i sängen jämte mig.

Nu den sista tiden har vi haft en del bråk och det har väl inte varit så jätte bra, men det mesta är nog löst där, men det är nu när han är iväg som man verkligen inser hur mycket man verkligen saknar honom och hur mycket han verkligen betyder för mig. Så inget i hela världen skulle kunna få mig att lämna honom...nja skulle väl vara om han ar otogen, men då skulle först han bli en kastrerad Anders...

Nej nu ska jag sluta tjata en massa här....


Sov gott!!! ska jag göra!


♥  Anders Åkerblom du är mitt allt, jag älskar dig så mkt! 



RSS 2.0