Helgen!

Helgen har verkligen varit jätte bra!

Fredags kväll jobbade jag till kl 21, kom hem strax efter halv tio, så då åkte jag och Anders och badade i ljungsjön, var lite kallt, men när man väl slappnat av så blev det bättre! Efter det åkte vi hem och kollade på Vi hade iallafall tur med vädret, Igen och käkade lite kex med ostar och han drack lite vin till det, jag tog alkoholfritt i form av herrljunga Cider :D Sen gick kvällen mot sitt slut och vi somnade snabbt!

lördag vaknade jag av ett mess från Sara, så då var det bara att gå upp och åka till Morup till mormor för att lämna sylt och dammsugarpåsar till henne för att sen åka vidare till Långås till Amanda och lämna 20-års present till henne då hon fyllde det igår, så grattis! Sen bar det av hem och byta om till bikinin för att åka och möta upp Sara och Ida på stranden. Helt underbart var det där och man kunde inte annat än njuta!

Hem efter typ 2-3 timmar för att göra sig i ordning lite och duscha av sig all sand för att sen åka ut och hämta Sara hemma hos henne, sen åka till Freda för att grilla och ha en liten tjejkväll! Ida kom efter ett tag dit också =) Trevligt, vi 4 tjejer och massa snack =)

Senare på kvällen kör jag bort Anders till en annan fest och lagom när jag kommit tillbaka till tjejerna ringer han igen, då vill han bli hämtad för dem som hade festen skulle tydligen vidare på fest i köinge och det lockade honom inte så mycket, så han ville bli hämtad igen och kom då till tjejfesten som även Sandra hunnit dyka upp till, så det var Anders och 5 tjejer, tuppen i hönsgården totalt!

Det blev mycket snack om allt och inget och självklart hemorrojder och flatlöss xD

Sen blev det Harrys och där träffade vi Anders kusin från Orust så det var trevligt!!

Idag så var vi ute med båten i typ tre timmar så det var underbart det också! så det var jag, anders, Sara, Ida och Freda! 


Så nu tackar jag alla tjejerna för en helt underbar helg som vi måste göra om snart!!! Behövde verkligen detta :D

ha det så bra! tjing!!!

Fredag

Idag var vi ute med båten en liten sväng, drog dock in ganska fort då det blåste för mycket. O då blir ju jag lite sjösjuk, Annars är jag det nästan aldrig men märkte till och med av det på förjan mellan tyskland och danmark när vi var där så jag vet inte vad som har hänt med mig och bli sjösjuk så lätt numera!!!

Helg igen, tiden bara rusar iväg, vet inte vart den tar vägen. Menmen!

Ska jobba vidare nu! :D

Hej!

Söndag

Söndag igen, det är då helvete vad tiden går fort...hinner ju knappt njuta av att man har sommarlov för snart så börjar man jobba helt...jobbar idag men det är ju bara nån dag då och då. det går väl ann, men sen vecka 28 så jobbar jag typ 12 dagar i rad eller vad det är, mindre kul :(

medans alla andra har semester så ska ja njuta av alla idioter som kommer och ska tanka när dem har varit på "ullared" puckona vet inte ens om att det inte heter Ullared, det HETER GE-KÅS!!! fatta det!

I natt så sov vi i båtstugan, grillade igår och hade lite myskväll där nere, alltid lika mysigt att vara där...

idag åker maddie hem t sthlm igen, känns som man inte fått träffa henne allt för mycket kanske, Madde k åker hem också, o henne har man nästan träffat mindre :(((( Det är så när dem väl är här så är det så mycket mera med släkt och sånt tyvärr...men fattar ju självklart det också!!!

Nej nu ska ja ta o jobba!!

Tack för en trevlig midsommar även fast jag åkte hem tidigare så hade jag kul under den tiden jag var där =)

Midsommar!

Jaha i morgon är det midsommar ja....tiden går så jävla fort. Maddie kommer hit i morgon med och ska fira midsommar med oss, ser jag fram mot.

I måndags var jag i tyskland med syster min och mamma, blev en del inhandlat kan man säga, så förhoppningsvis klarar vi oss över sommaren!

Pratat lite med banken också, och eftersom min inkomst inte kan räknas med så blir det inget hus just nu, suck...ser drömstället försvinna, men det kommer väl mera chanser. Så sara det dröjer ett tag till :P

Hjälpt mormor att handla idag, trodde jag skulle skjuta halva stan, fan så mycket folk överallt. Sa det när jag väl kom ut till mormor att aldrig aldrig aldrig mera dagen innan midsommar, folk är ju fan som galna då!

Nu ska jag gå och krypa ner hos min underbara sambo, som tydligen jag inte älskar enligt en person. Suck jag blir så trött på den människan, För fan släpp att allt inte vill vara dig, alla vill inte ha dina förbannade barn och vill inte ha din förbannade jävla man, om jag hade velat ha honom så hade jag väl förfan inte dumpat honom från första början ditt jävla ärkepucko!!!!!!!!!! O nej du är inte långsint va, typ 4 år senare och  du är fortfarande lika korkad. Det dumaste du någongång gjord det var att börja hacka på Madde och även hacka på dem som är döda, det kommer du få stå för! Men du är ju så förbannat feg att du inte vågar stå för vad du menar, utan du måste hacka på alla andra, hade du inte två barn att ta hand om, hur orkar du sitta och skriva novell efter novell hur idiotiska vi är, att jag skulle vilja att mina syskon ska dö, att mina vänner ska dö och min sambo ska dö bara för att få min vilja igenom att få din sambo. För fan människa du är ju förfan inte klok någonstans! SÖK HJÄLP!!!

Blir bara så jävla förbannad när jag tänker på henne! Madde du vet att jag stöttar dig i vårt och torrt!!!! Muckar någon med mina vänner så muckar dem med mig!!!

Söndag!

som vanligt sitter jag här på en söndag och skriver, har ju inte dator hemma så ofta annars så man får ta och passa på när anders är hemma så man kan skriva lite!

Igår var det bröllop, svärfar som gifte sig! Var väldigt fint och mycket folk som var där....Så fick man träffa massa av anders släktingar också som jag inte har träffat innan, så det var väldigt kul faktiskt. Bra musik och god mat kunde det bli bättre, o självklart gratis alkohol :P

dock fick jag jobbigt med andningen så var tvungen att ta lite ventoline vid typ halv 11 eller något, så slutade dricka och blev allmänt slö och ville mest hem. vid halv ett hämtade adam oss!

I morgon är det åter läkarbesök, men i allt det tråkiga så kommer ju maddie i morgon. ska hämta henne på stationen strax efter middagstid! ska bli så kul att träffa henne igen! har inte träffat henne sen i februari när hon fyllde år!

sen på kvällen så åker jag till mamma o syrran, vi ska till tyskland på tisdag så det ska bli kul...

annars är anders borta i kba denna veckan, suck så tråkigt....ibland känns det som att han alltid är där...

Vi har även hittat ett hus vi vill köpa, frågan är bara om vi får lånelöfte på det eller inte :( så vi får väl se, anders får boka möte med banken o höra vad dem säger...

menmen nu ska ja dra och lägga mig jämte min sötnos i sängen och mysa! ha det bra!

å sara, luncha snart igen eller? :P

Läkarbesök...

Då har man varit hos läkaren både igår och idag, och återbesök på måndag kl 10...suck...

Har haft lite konstiga andningsattacker, då jag har jätte svårt att andas, har oftast fått dem hemma hos mamma eller någon kompis som har både djur, damm och rökigt. så nu var det dax att kolla upp så man inte var pälsdjursallergiker.

Så åkte till Familjeläkarna nere på skrea igår och bokade in mig på ett besök.
Läkaren kollade lite konstigt på mig när han hade lyssnat klart på mina lungor och sa jo men det är klart du ska ha dessa mediciner, så nu går jag på en allergitablett varje dag och inhalator vid behov. kul...

Återbesök idag till en sköterska för att göra en spirometri, med andra ord kolla andningen, och lungornas kapacitet och liter mängd i lungorna. Så först fick jag göra det utan medicin i kroppen sen fick jag göra det med medicin i kroppen.

Resulatet blev bättre med medicin i kroppen än utan då min kurva inte följde den normala alls, med medicin i kroppen var kurvan närmare den normala kurvan än innan. Så hon sa det att det tydde på astma. Så läkaren ska göra ett utlåtande på måndag om den när jag kommer. så det ska bli intressant att höra vad han har att säga.

Dem tog även 3 rör blod igår så jag har ett fint armveck, ser ut som frida har pundat med lite sprutor. Så mitt nya namn; Pundar Persson :P För att kolla allergi då, mot pälsdjur, björk, gräs och kvalster. Visar det negativt ska jag åter till läkaren för att göra pricktester. suck!

Lika bra att lägga in mig direkt, för det är huvudet och resten :P

Annars händer väl inte så mycket, jag ska hämta Madde k på fredag, ser fram i mot det så mycket att träffa henne och snuttan igen. det var så längesen!!! Gud vad kul. Sen kommer Maddie ner på måndag, längtar dit också så mycket!!!

Annars blir det bröllop i helgen, svärfar gifter sig så det kan ju bli trevligt!!!!!!

Näe nu ska ja krypa ner jämte min underbara sambo och bara mysa!

hörs!

[Sommarlov]

Då har man officiellt sommarlov, var i skolan idag och hade ett prat med min lärare, sjukvårdskursen som vi har haft nu har inte gått så bra, så vi gjorde en deal jag och hon, att jag hoppar av den kursen och läser den senare, efter utbildningen är färdig så jag bara kan koncentrera mig på den, vilket känns mycket bättre i min mage för mig, som en klump som släppt! Då vet jag att jag bara har den sen att göra, och då jävlar ska jag klara den!

så jag börjar mitt sommarlov idag. fyfan så underbart. Hon frågade om jag ville komma på avslutningen på tisdag och det vill jag, men annars är det sommarlov! Var inget måste för mig att gå dit! Gott!

Anders blev väl lite fundersam, men han stöttar mig vilket känns bra!!!

Annars har det inte hänt så mycket faktiskt, mycket bilkörande och jobb på Cheapy i Tisdags. Blev några timmar iaf!!!

Nästa vecka ska jag hämta lilla Karlsson knas o Mini knas karlsson =) Gott! Äntligen kommer dem ner igen! WEEEI!

Saknar ju dig madde...o även maddie kommer då och hon är också skit saknad!!!


RSS 2.0