Söndag & Bakning!

Jaha, då vart det söndag igen.
Dock inte vilken söndag som helst, utan sista dagen på praktiken är gjord.

Känns lite tråkigt. Men jag vet ju att jag kommer tillbaka om 3 veckor i och för sig. men dock bara för några dagar.
Trivdes faktiskt jätte bra där och gänget man jobbade med var ju stört sköna!

 Det är som dem säger, det är kanske inte så kul jobba att torka "kärringar" i röven, så det är ju tur att personalen är som den är och bygger upp annan stämmning!!!

Så idag slutade jag vid halv två, skulle hem och fixa med lite saker nu, Fan det är ju redan första Advent.
Tiden bara rinner iväg, fattar verkligen inte det.
Så nu håller jag på att vänta på Bulldegen ska bli klar, är precis färdig med min drömrulltårta, så nu ligger den klar i kylen. Kan man frysa in dem? Har grädde och banan i mitten!

Sen blir det vaniljbullar i stället för kanel, Så gott! Fast dem vet jag att jag kan frysa in :D

I morgon börjar skolan igen. SUCK!
Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Fast tänk positivt.
Only a year left of it!

Nej nu tror jag min bulldeg är färdig så jag får väl ta tag i den så det blir nåt gjort är hemma sen!

Kanske diska för 5:e gången idag. Gud vad jag ÄLSKAR att diska!

Glöm inte att kommentera!

Lördag...

jaha då sitter man och väntar på mamma och syrran ska komma och lämna casper en stund när dem ska uträtta lite ärrenden, så  då ska han vara här...plus mammas nya lilla valp Svea. ska bli kul att se henne =)

Senare ska man åka och jobba på praktiken. näst sista dagen idag, börjar sju i morgon till ett sen är praktiken slut. sen börjar skolan på Måndag. ska väl bli kul kanske...

känns bara som man har kommit lite efter i skolan som man nu måste ta igen väldigt fort för det är bara 3 veckor kvar av första terminen. sen är det bara två terminer kvar. Ett år kvar som sagt. nästa jul är man färdig. gott. tiden går fort...=)

Nej nu ska jag väl ta och fixa här lite innan hela familjen dimper in i våran lägenhet....

glöm inte kommentera!!! =)

vändningar...

Ibland kan man verkligen undra hur allt bara kan vända på 3 röda ögonblick, den känslan man hade för en liten stund sen kan nu vara borta.

Allt känns verkligen bättre nu, jag är gladare och känner mig inte så nedstämd i mig själv just nu.  Varför jag gör det vet jag inte eller vad det är som har gjort det bättre.

Min underbara sambo är nog en stor del i det hela. Han underlättar mina dagar så himla mycket så det är jag verkligen glad över. Tyvärr får han ju ta alldeles för mycket skit också...men utan dig vet jag inte hur allt hade varit...

Älskar dig!!!


Lördag kväll...

Jaha då vart det lördag igen, tråkigt värre faktiskt när man bara sitter hemma. men jag orkar fan inte hitta på nåt ikväll heller. Anders åkte precis iväg till Christian Bir för att festa. men jag kände inte alls för att följa med heller.

Så nu blir det väl sitta vid datorn för en gångs skull när man väl har tillgång till det hehe...=)¨

orkar inte skriva en massa just nu!!

ha det gött...

Livet...

Ja ibland undrar man vart man är på väg i livet. Vad som väntar en och hur det kommer se ut om ett år framöver eller om 15 år framöver.

Har börjat fundera som bara fan den senaste tiden. Varför vet jag inte men men, förhoppningsvis kommer man ha ett bra liv.

Det är mycket ibland att tänka på och jag vet egentligen inte varför jag tänker på så mycket konstiga saker.
Allt från mitt förhållande till skolan till boende.

Vi har en jätte fin lägenhet men sen önskar man att man hade något större också. Även fast jag egentligen inte skulle vilja flytta från denna lägenheten. Sen förhållandet, Jag älskar Anders över allt annat, men ibland börjar man fundera på vad han känner, för han pratar aldrig om känslor. Men tror dock att allmänt är killar såna. Han är den lugnaste killen man kan hitta och jag med mitt temperament, ajaj det kan verkligen krocka ibland. Han har verkligen fått mig till en lugnare person och det är jag verkligen glad över, annars vet jag inte hur jag hade varit att leva ihop med :S

Men sen kan man börja fundera lite till, hur länge jag verkligen kämpade för den här killen, 1½ år. Det är verkligen lång tid men det gick fort. Det var mycket tårar där i mellan men även så jävla mycket glädje. Sen den dagen när det väl blev vi, tror aldrig jag har varit så lycklig i hela mitt liv. nu är det 9 månader. års dagen närmar sig med snabba steg. mys mys.

nej nu ska jag dra från datorn. Nu kommer min älskling hem. så nu ska jag gosa! ha det nu bra ni som läser detta.

ni kan ju faktiskt kommentera så man vet vilka som läser tack! ha det gött ciao!!!

Helgen...

Helgen har varit okej.

Igår var det APU och en dundrande huvudvärk!

Idag är det inte APU men fortfarande en DUNDRANDE  huvudvärk.

Annars händer det inte så mycket just nu, bara jävligt trött och så.

Ska försöka att uppdatera här lite oftare också. Hoppas på att få tillbaka min dator snart så jag slipper vara datorlös på veckodagarna när Anders lilla jobbar.

Näe nu ska jag sätta igång en film och somna till den...

ha det gött hej!!!


APU &Växjö!!!

Ajjemen, idag är första dagen på min APU, ska väl bli kul eller nåt...

Än så länge vet jag ju inte hur de blir, men kan ju inte bli annat än dötråkigt. Men det blir ju vad man gör det till kanske =)

På Fredag bär det av till växjö, Eller rättare sagt Rottne till Madde & Cassandra. Ska bli jävligt kul. Ser man fram i mot kan jag ju meddela :D Var ju ett tag sen man såg dom!!!!!!!

Annars händer det väl inte så mycket. jobb idag då mellan 15-20 i morgon jobb mellan 7-13 o fredag samma tid 7-13.

Kul kul...

nej nu får ni ha det så bra hinner inte tjöta en masas gojja här idag!!! ha det gött HEJ!

Halloween...

Ja då var det över nu också.
Helgen har varit bra!
Maddie och hennes polare Jimmy kom i Fredags natt till oss för att stanna här hela helgen.
Var jävligt kul att träffa henne igen! Var ju ett tag sen så nu var det fan dax! Får försöka åka till henne nån gång också!

Igår satt vi här och festade.

Det var jag, Maddie, Jimmy, Syrran, Alle & Amanda här.

Vilken syn, stackars jimmy fick stå ut med oss tjejer!

Krogen sen, dock inte alls kul, bara massa småttingar ute som knappt fyllt 18 ännu.
Var man verkligen sån när man precis fyllt krogåldern?

Så strax efter två tiden så stack vi hem i hopp om att få lite god sömn.

Vid fyra tiden på natten ringer min kära pojkvän och säger att han ska åka hem då.
Somnar gott om i hopp om att få vakna jämte en Anders på morgonen.

Dock blev väl inte läget så först.
Vaknade vid 6 tiden utan nån Anders i jämte mig. Trodde nästan något hade hänt så jag vandrar upp för att kolla i köket.
Där ligger han och gosar med Alles fötter helt borta och däckat vid hennes fötter på natten när han kom hem. Fick mitt ett väldigt gott skratt för det var fan en syn för gudarna!

Fick liv i honom efter många om o men och mycket dunkande av hans huvud också. Inte medveten om vad han är eller vad som händer får jag in honom i våran säng, utan att han trampar på nån av alla människor som ligger på våra golv och sover sött på deras madrasser.

Dock tog han nästan upp hela sängen så jag sov väldigt dåligt till ca 10 tiden, sen gick vi alla upp och diskuterade Anders fina sov stil o köket haha...:D

Han är väl bara för söt den lille...

Alle & Syrran åkte hem först, vid tolv tiden sen vid tre tiden i eftermiddags började Maddie & Hyllans färd upp till Sthlm igen. synd att dem inte kunde stannat ett par dagar till, har verkligen saknat henne!!! så det var askul att ses igen!!!

Nej nu ska jag gå och mysa med min pojkvän igen.

Ja tänka sig att jag kan ha en pojkvän och vara älskad...Tänkte bara på en kommentar jag fick av en viss person igår...Ack ack synd om dig va!!!

Ha det nu underbart alla!

Anders <3 Frida

RSS 2.0