Juldagen...

Jaha då var det redan juldagen nu då ja. Sitter och väntar på att Maddie ska komma men hon är ju segare än tåget själv! :D

Igår var en jätte bra dag och verkligen jätte trevligt.

Dagen började med att Anders kom in och sjöng en liten trudelutt på en julsång och väckte mig med den och ett ljus på ett fat. Sen bad han mig komma med ut i köket där hade han dukat upp med deras traditionella julfrukost, Kakor. typ 7 olika sorter. ja ni läste rätt, Kakor. Var lugn, jag har redan dumförklarat den traditionen. Men han är uppvuxen med det så då får vi fortsätta med den =)

Sen låg vi bara och myste tills vi kom på att vi kanske ska göra oss i ordning så vi kommer iväg nån gång till mamma.

Vid 12.00 var vi hos mamma, Casper satte genast Anders i arbete med att bygga lego med honom så då hjälpte jag mamma i köket så hon inte skulle behöva göra allt själv. Julen handlar väl ändå om vänlighet och hjälpsamhet och gemenskap? så självklart hjälper man sin lilla mamma.

Sen var det MASSA julmat och paketöppning =)
Anders fick ett signerat kort på en skådespelare av syster min och det var ett äkta med ett äktighetsintyg också att kortet verkligen är signerat av denna prison break skåderspelaren vid en casting. Så det var ju lite coolt =)

Sen fick vi två stycken kuddar till soffan i svart med vinröda inslag av mönster. Riktigt snygga i soffan faktiskt.

O lilla jag fick ett par Chanel skor av syster min. Så det tackar man för!

Efter julklapps utdelningen var vi tvungna att åka vidare till nästa ställe. Så vid halv 5 var vi hos Johan & Diana, så där var det bara att invänta resten av hans familj. Sen var det bara att äta julbord igen!!! suck vad mätt jag var.

Dem hade tydligen som tradition att dansa runt hela huset också, så självklart fick man göra det också. jag. diana & Maria som inte är vana vid det så bara skrattade i stället för att sjunga nu är det jul igen. haha.

Julklappsutdelningen börjar med tomten kommer, och denna tomten var ingen mindre än Anders, jävlar kunde knappt kolla på honom utan att knäcka mig dubbelt. Så han delade ut varsit paket och sen fortsatte hans systers pojkvän att dela ut resten när tomten hade gått. Riktigt trevligt var det.
Fick en helt underbar morgonrock och mysiga innetofflor av anders i fleece. Presentkort på vero Moda av hans mamma, 2 filmer av Diana & johan, WALL.E & Björn Gustafsson; Ett livsverk. Sen fick jag bodylotion och duschkräm av hans syster och hennes sambo =) 

Aldrig firat jul med nån annan familj än min så det var både roligt och underligt och se deras traditioner! 

Nej nu fick jag mess av maddie att hon är på väg så nu får jag väl göra nån nytta här hemma som att börja med mitt mini julbord vi ska äta idag =)=)=)

ha det bra nu! 

snart jul...

jaha då är det snart julafton då!

Mysig tid med familjen och massa pengar att slänga åt helvete, det är väl dock mindre kul...

Vet inte än vart det blir jag firar nånstans. om de blir hos mamma på en heldag eller så.

Det märker vi då!! =)

Nej nu ska jag ta på mig kläder så jag & Anders kan åka och köpa en gran :D jag ska få min alldeles egna gran :D:D:D

Så fint!

Anders säger att jag är julgalen bara för jag har spökat ut lägenheten med adventljusstakar och ljus, & lampor lite här och var och smyckat ut våran balkong med granris & lampor!

Och nu köpt allt som behövs till julgranen också!!!!!

Sen kommer det upp tomtar idag också. fick några av mormor igår så nu kommer dem upp osså!

ha de fint!!

RSS 2.0