Tisdag...

Idag har jag haft praktik. började 8 i morse. Var ja o en vikarie idag så det var trevligt. I morgon börjar jag 8 också. men ska gå lite tidigare och kolla på en lägenhet. Dock inte till mig o Anders utan till min far. så det kan nog bli bra!

Har väl inte så mycket att säga faktiskt.

vi hörs!

Helgen!

Helgen har bara varit bra denna gången också.

I fredags var vi hos Carin och hade födelsedagsfest då hon fyllde 20 och även avskedsfest för henne då hon flyttar i morgon till Cypern. Känns tråkigt värre :( Men hon kommer väl hem någongång förhoppningsvis!

I går var vi uppe i Gottskär och kollade på lite olika båtar och jet ski m.m...
Så vi var full bil upp, jag, Anders, johan, Torsten och LJ. Riktigt trevligt faktiskt, gott väder m.m...O bakfyllemat. Även fast jag inte var så bakfull kanske, tog det jävligt lugnt i Fredags, mer än vad man kan säga om min man...Blä!

Idag var jag och Anders ute och hämtade mina 3 syskon hos pappa, åkte sedan för att handla åt mormor och ut med varorna till henne. Sen efter det åkte vi alla ut till Johan för dem skulle fixa med båten. Jag grillade köttspett och korv till oss och försökte få Melvin till att inte störa alla pojkar hela tiden, men det är ju klart det är roligare att försöka leka med pojkarna än en tjatig storasyster ;) 

Pappa kom nästan nyss och hämtade barnen och då passade jag på att åka snålskjuts med honom hem så Anders är kvar ute hos sin bror. kommer nog inte hem förens 21 eller senare för vid 20 tiden skulle dem äta tacos där ute. Tyckte det hade varit mysigt med en hemma kväll med mat för oss men icke...näe näe jag får väl slänga ihop någonting här hemma själv då!!!

I morgon är det praktik igen, börjar dock 13 i morgon så jag får lite sovmorgon. Gott gott!!!

Ha det så bra allihopa! Tjipp!!!

[Onsdag]

Tredje dagen på APU:n är nu gjord av 4 veckor. Trivs kanon och dem är väldigt trevliga där och väldigt måna om en!
Helgen är jag ledig och då ska vi fira lilla carin som fyller 20 på fredag. Grattis gumman!

Annars händer väl inte så mycket. Ska bara ta det lugnt ikväll...

O Sara....vi får ta en lunch snart igen!!! Var trevligt sist!!!

Ha d bra!!

[APU]

ja i morgon går man ut på APU igen. Ska bli kul, tror jag. ska vara på ett boende för psykiskt funktionshindrande. Så det är ju något jag inte varit inom innan så det kan bli väldigt intressant.

Helgen har bara varit vad man kan kalla underbar. Mycket trevlig helg och så.

Fredags var jag o Anders och grillade nere i lövstaviken vid båtstugan och bara myste till sena kvällen. Sen åkte vi hem och fortsatte mysa!

Gårdagen bjöd först på att man var hos pappa tidigt för att hjälpa honom lite nu när han ska flytta och så. Anders fick hjälpt honom med att flytta dem otympliga sofforna och jag fick hämtat mina saker där och flyttat dem till johan o Diana. Tack o lov att dem bor på landet med många utrymmen att gömma saker i =)
Sen så tvättade Anders båten, äntligen är det dax för den att få komma i snart. Lite vård på den bara sen plums i :D o jag tvättade hans bil...sen om den blev så ren...suck...

Hem snabbt o göra sig i ordning för att åka till Carro o simon utanför gislaved där vi skulle bli bjudna på grillat och ha en trevlig dag...kommer dit och bara njuter av att umgås med mina vänner. mina vänner som jag saknar så!

så idag roade pojkarna sig med att köra Cross. Efter en typ timmas övertalning flck dem upp mig på den stora makkapäääärrreeen med simon framför. Vägrade åka med anders han lekte ju värre än ja vet inte vad o simons körning med lastbil o bil litar ja på så cross skulle ja kanske kunna lite på hans körning där med. så det blev en sväng där. Visst det var lite skoj, men vette fan om det e riktigt min grej...

Så en riktigt trevlig helg o nu e lovet slut vilket är lite tråkigt hade gärna haft 2 veckor till...

menmen...nu håller vi på att grilla så nu ska ja väl vara social mot min älskade sambo..

så glad att jag har honom. Han försöker i alla fall, även när jag är som jag är...Tack älskling för det!!!


[Annandagpåsk]

Jaha idag var det då sista dagen på påsken, vilken man kan anse som skönt, men det betyder då att Anders inte kommer vara ledig något mer utan börjar att jobba i morgon...:( Suck, jag som har en hel veckas lov kvar, på måndag nästa vecka kl 08.00 börjar jag min praktik...

Igår så var ju Anders och hämtade mig hos mamma som sagt, det var väldigt skönt att se honom igen och bara få krama om honom...

Kom hem och bara fick vara själva en liten sväng innan han skulle iväg och hämta carin för vi skulle ut...Så när Carin väl kom så började vi grilla kött, mums vad grillat är gott! skulle kunna äta det dagligen heeeela sommaren!!!

Var väldigt kul ute igår faktiskt, för en gångs skull i Falkenberg, det var mycket folk ute och bra röj när Rydell & quick spelade...:D

Men idag har ja inte mått så bra alls, vet inte om man ska kalla det bakfylla, för jag har haft såna jävla magknip och det ja åt innan idag och drack innan idag kom upp ungefär lika fort...så ja har bara legat i sängen idag och mått allmänt kasst....

Anders är ute hos johan o Diana idag igen, suck...men han kommer väl snart hem med mat hoppas jag för nu börjar ja bli hungrig igen!!!!!!!!!! Konstant hungrig!!!!

Ha det bra!

[åka hem]

ja idag ska man nog åka hem, anders kommer nog och hämtar mig hos mamma idag, ska bli kul att träffa honom igen...var ju några dagar sen...sen vet ja inte vad ja ska göra ikväll om ja ska ut eller inte...menmen det märker man.

Fortsatt glad påsk!

[underbara lov]

då har man haft två lovdagar, fyfan njuter av fulla muggar.
fick för mig att ja skulle sova länge första sovmorgonen. Vaknade 20 över 8 på morgonen, suck...
låg kvar en timma i sängen och hoppades på att familjen skulle vara vakna så ja inte väckte dem, ack så fel ja hade, jag väckte dem, som maddan sa, när väl casper sover länge så är det fan du som kommer och väcker än!! haha förlåt!

ska vara kvar hos mamma någon dag till i alla fall, man får väl se om älsklingen kommer hit någon dag!

nej nu ska ja ta ut ett av våra vilddjur på en liten ritt...vet dock inte vilken av dem ja ska välja, vill ja ha lugn häst eller galen häst :P eller varför inte ta våran shettis :D

ha det bra! o TREVLIG PÅSK!

[Äntligen]

Kvart i 11 idag morse började lovet, när läraren sa hej då och trevligt lov. Tror ni det var efterlängtat!?

ATT DET VAR!! ÄNTLIGEN!

Nu ska ja bara njuta av några dagars ledighet innan apu:n börjar. gott gott...


[Sova]

Trött som vanligt så nu blir det lägga sig.
så god natt :D

[Lov]

i morgon är sista skoldagen sen är det lov!
Fyfan så gott säger jag bara, verkligen behövligt.
Sen är det över till APU, i 4 veckor!


Anders är fortfarande ynklig här hemma och ska inte jobba i morgon heller.
Idag när jag kom hem från skolan, så hade anders städat här hemma.

Såna dagar känns det extra kul att komma hem! Han är bra han min man!


[ynklig man]

Sitter här och njuter av vädret. eller inte...eftersom jag sitter vid datorn. dum som man är. men har hunnit njuta av vädret idag ändå. Vi slutade vid 11 idag från skolan, snacka om skönt. måste dock sätta mig och plugga lite idag då vi har prov i morgon, mindre skoj.

Anders kom hem innan, min man är ynklig han är sjuk. När han kommer hem från jobbet då är han sjuk och jag bara mobbar honom lite lätt, han är så söt när han är ynklig. Nu har han somnat i sängen med min fleecemorgonrock och ett tjockt täcke på sig, stackarn fryser och själv är man varm och glad av den fina solen!

Två dagar till i skolan sen är det 1½ veckas lov, ska bli så skönt, det är verkligen välbehövt, så kanske man kan hitta lite av den glädjen man tappat bort. Försöka hitta orsaken till varför man mår som man mår och försöka fixa det!

Lättare sagt än gjort kanske! menmen, det funkar inte att man går runt o mår dåligt. Glad att jag har mina sanna vänner som verkligen lyssnar och ställer upp till 110 %, dem man kan ringa vilken tid på dygnet oavsett när för att bara säga hej eller skrika av sig lite frustration.
Ni är verkligen guld värda Emelie, Madde o Maddie. Bättre ögonstenar än er finns inte!
- Utan er skulle jag inte fungera! Tack!

[Flyttat]

nu har hela helgen gått. Känns som ingenting vettigt blivit gjort.
Fredag blev en tidig kväll för vi skulle upp tidigt på lördagen för vi skulle vara i Lia kl 08.00 för att börja flytta åt mormor. Suck! Gick åt hela dagen där sen vid strax efter 16.00 var det bara att stressa hem för att göra sig snabbt i ordning för att åka till halmstad till Anders pappa och hans kärring på middag. idag har vi varit hos mormor igen, gjort i ordning där. så nu kan man knappt ens märka att vi började flytta igår för idag är typ allt färdigt. effektiv flytt!

Är mega trött idag och har även varit det i flera dagar, ingen ork alls i kroppen. jag vet inte vad som är fel på mig men men, bara 3 dagar i skolan sen är det lov 1½ vecka så då hoppas jag att orken kanske kommer tillbaka och att jag får sova ut någon dag! Hoppas hoppas!! stänger av telen o drar ut hemtele jacket så får jag nog det :D


Nej nu ska jag sova! Hoppas min sambo vill desamma!


[Vår]

Nu känns det verkligen, våren är på gång. igår grillade vi för första gången i år tillsammans då, Anders grillade förra helgen, men första gången för mig.

var först på stan med Madde k o Cassandra o maddes mamma, jag hade även med mig två minimonster, melvin o nadine. Vi var och fikade på Ritz och bara var! Var så underbart att träffa henne igen. Gud vad jag saknat henne! Du får flytta hem igen gumman!

Sen kom pappa o skulle hämta barnen och då tyckte jag att han o barnen skulle stanna och grilla med oss, sagt och gjort så fick vi njuta av maten tillsammans.

Tror pappa uppskattade det, kändes bättre att han stannade här än vara hemma själv med barnen. Det är ju inte lätt nu när allt är som det är för honom, och man vill ju bara hjälpa till så mycket det går för han ska må bra. jag gör så gott jag kan.

Anders åkte och handlade det vi behövde till grillningen och kommer även hem med 10 rosa rosor, min favoritfärg och det vet han så väl om. Gullunge! i blommorna satt ett kort där det stod "jag tror på dig älskling, älskar dig // Din Anders" Tack älskling det värmde så mycket, du vet hur du ska få mig glad när allt är jobbigt just nu!

Idag har det varit en okej dag, men fortfarande mycket som tynger mig. Men förhoppningsvis blir det bättre snart. avskyr att må dåligt och inte veta varför jag gör det. Tack Anders för du finns här och stöttar mig annars hade jag inte klarat av detta!!!

Sen har jag ju min Emelie som finns där också! <3 Tack vännen!

Ni Andra är guld värda också, ännu mera om ni flyttar hem ;D


RSS 2.0