Sista njutningsdagen innan skolan...

Då var det dax för helvetet igen! Suck, i morgon.

Men bara två veckor kvar sen jävlar är det 2 månaders lov. Kan ju bara säga att dem är efterlängtade!!!

Måste säga Grattis till Emelie o Andy också som fick en liten flicka i går kväll =)

Idag har jag varit i Svenljunga med mina tre syskon, firat storasysters pojkvän som fyller 24 år idag, så grattis grattis!

I morgon fyller min pappa år, hela 45 år gammal blir han! Grattis pappsen!

Anders vecka i Falkenberg som kommer nu, känns skönt att veta att han kommer hem på kvällarna, det är så tråkigt när han är iväg!

Nu när jag kom hem så var lägenheten städad, och en maskin tvätt låg och väntade på att få komma in i torktummlaren, man blir ju bara så glad då! Så gullig han är, kan man annat än älska honom =)

Näe nu ska jag gå från datorn och vänta på min underbara sambo ska komma hem!!


Helg...

Ännu en helg har snart passerat.

Idag har jag varit på Gekås o handlat hem lite förnödenheter. Anders stack till Johan o jag till ullared.
Åkte en sväng till emelie i fegen sen, fick med mig en styck nora hemåt sen, släppte henne i okome sen bar det hem och här sitter jag nu, sakerna från gekås är inte upplockade ännu, kanske skulle ta tag i det.

Sitter och lyssnar på Alexander Rybak, låten är faktiskt helt okej som han vann med...

I morgon så ska jag till Svenljunga, syster gubbe fyller år så jag ska ta med mig dem 3 huliganerna till henne och trakassera henne lite!

Så helgen ser väldigt lugn ut för min del!

Händer för eran del???


[körkort!!!]

Fyfan så gott.

ÄNTLIGEN!!!

detta var inte efterlängtat eller så!
Strax innan kl 11 idag så fick jag ett grattis av uppkörnings läraren! Vilken känsla...fyfan!

Så nu är det inte säkert ute på vägarna när ännu en idiot har fått kortet! =)

Finns inte så mycket att säga mer faktiskt.

Ska åka hem från mamma idag, känns väl okej, dock skola i morgon som jag inte ser fram mot. Visst det är bara en termin kvar. men har ingen ork i kroppen. Men snart kommer det efterlängtade sommarlovet så då får man vila upp sig!!!

jobbar bara 4 veckor i sommar så det blir ju ändå en del sommarlov.

Nån som vet vad som händer under långhelgen nu???

Tjoho!


[Söndag]

Igår var festen och den var lyckad =)

Jag slutade tidigare och carro o simon kom ner strax efter två hit, då hade dem hämtat smörgåstårtorna på vägen! Helt underbart goda var dem, så det hade mamma verkligen lyckats med!

När väl dem hade kommit så åkte vi ut till johan o diana för dem skulle fixa med båten. jag o carro tröttnade på att dem var så sega där ute så vi tog en runda ner till stan o träffade Sara Eb där, sen när vi sagt hej till henne och hon skulle åka hem så åkte vi ner till lövstaviken så ja fick visat carro stugan.

Efter det var fortfarande killarna inte klara för att lägga i båten så vi åkte hem och började göra oss i ordning. killarna skulle bara lägga i båten sen skulle dem komma, dem skulle inte ut med den sa dem. Men dem jävlarna svek oss och tog en liten tur med den ändå! Suck!!

vid sju började folket droppa in och jag trodde inte ens det var möjligt med så mycket folk i denna lägenheten. vi var 19 från början men blev sen tre till...o behöver jag ens nämna att vi bor i en etta?!

Men det var mycket folk med glatt humör så det var inte svårt att tyckta det var trevligt, sen är det ju alltid trevligt när mina kompisar kommer överrens med anders vänner.

Så sammanfattning; En bra kväll.

När alla andra drog till krogen så stannade jag hemma och plockade bort lite sen gick jag o la mig. närmare halv 5 i morse kom herrn hem. Stank som ett systembolag och lite till då dem druckit skumpa nere i stan! Suck!

Men han fyller bara år en gång om året!

Hoppas det gick bra för dig idag Sara =) Vi får höras i veckan om eventuell lunch =)

Tack alla som kom igår =)

[Lördag]

Idag blev det en kort dag på praktiken, dem tyckte jag skulle gå hem och så nu innan vi ska ha fest. så det får man väl tacka för. det finns ju alltid lite små plock att göra!

Så nu så väntar jag på att carro o simon ska komma så jag får mina smörgåstårtor som mamma har gjort =) Så himla gott!!!!

Sen blir det i läggning utav båten och en provtur med jetskin =) Dock stannar jag i båten, o carro lika så, så får pojkarna roa sig själva ute i det kalla vattnet!!!

Ser fram mot i kvällen, men inte mot bakfyllan i morgon så det får bli en lugn kväll idag tror jag!

I morgon bär det av till svärmor för att äta födelsedagsmiddag för Anders. Så det ska väl bli trevligt!

Ha det!


[Fredag]

idag har varit en ledig dag, vilket känns väldigt skönt för de behövdes så man hann att fixa allt inför helgen.
Alla har nu anmält sig till festen så vi blir 19 stycken som det ser ut. Brukar alltid vara mera folk som kommer i slut ändan men inte till maten för då slänger jag ut dem ;) haha...

Så det kommer en massa roligt folk som man ser fram mot att träffa, synd bara att sara ska vara nykter, men en helg snart när inte det e tävling på söndagen kanske man kan ordna till det :P
 
Jobbar först i morgon, känns väl mindre kul för man vill ju gärna vara hemma och inte känna sig stressad. Slutar ju tre så ja ska väl hinna göra mig i ordning på 4 timmar, det får man hoppas!

annars har det väl varit som vanligt idag, tråkigt väder och en massa åska, fyfan, jag som är livrädd för åska o dem där hemska blixtarna! :(

Hoppas på bättre väder i morgon!!!

Ja alla, vi syns i morgon!!!

[Torsdag]

Idag har jag haft min andra körlektion, så idag var det backning och parkering som stod på listan. Det blir en dubbel lektion nästa vecka med sen är det fan inte långt kvar! Weei. Får väl hoppas att det går bra! men man vet ju aldrig.

Idag fyller min gubbe hela 28 år! Så Grattis söt!

Lördag så blir det party här för honom, vissa folk är dock sega med att svara om dem kommer eller inte och sista dagen är idag att lämna svar! så det vore snällt om alla kunde göra det också för i morgon ska smörgåstårtorna göras så det är kul att veta hur många man ska göra till!!!!!!!!!!!

Söndag så blir det middag hos svärmor, hon var här innan för att höra vad hon skulle göra för mat för anders fick själv välja. Han valde flygande jakob. Så det ska bli gott. Det blir en bra helg med mat, lördag smörgåstårta och söndag flygande jakob. Kan det bli bättre? Mums. Nu ser man fram mot helgen!

I morgon är jag ledig vilket känns gott, nästa vecka kommer min lärare för att kolla in hur jag skött mig. så man får väl hoppas på positiv respons från både läraren och från mina alla handledare att ja skött mig. Man vet ju aldrig riktigt hundra förens läraren kommer på besök. Visst kan man känna av det och det känns bra faktiskt. så det får vi väl hoppas det gör på onsdag då!

Anders har beställt kassler paj till mat idag så man kanske ska börja med hans uppfyllan nu för jag är SVIN HUNGRIG!!!

Näe nu blev det mat ja!!!


Söndag!

Jo då är nu ledigheten över...
känns väl si så där men men. Veckorna flyger fram och jag går in på min tredje vecka på praktiken i morgon. Det går så jävla fort...

Man kan ju inte säga annat än att det är en bra praktik och att jag trivs.

Ikväll har vi varit ute hos Johan & Diana en sväng. Kollat och gosat med deras nykläckta kycklingar. Så himla söta och mjuka =) Nu är vi hemma igen och jag känner bara att ögonen går i kors, så det känns skönt att börja 13.00 i morgon.

Anders fyller år i veckan och jag vet inte vad jag ska köpa till honom. Så snälla är det någon som har nån ide? För jag är helt tom på ideer!!!

Mamma fyller år också fast på fredagen. o där e ja också helt tom på ideer.


näe nu ska ja lägga mig! ha det bra! Puss hej!

Långledig...

ja då har man varit långledig i tre dagar...

I Torsdagskväll var bara ja o älsklingen hemma och njöt av vädret på kvällen och grillade ihop. lördagen började med att vi åkte till årstad för att göra det sista på båten så den kanske kommer i innan sommaren är över. Sen på kvällen åkte jag till mamma. :)

Lördagen började med att bara åka hem och göra sig i ordning snabbt för att sen kl 14.00 vara på vigsel i Skrea kyrka. Så jag måste säga Grattis Ehwa och Magnus...Hoppas livet leker vidare för er =) Så fina dem var det var som en chock :D Sen åkte jag med mamma till torup och mötte upp min syster där. senare på natten körde min syster hem mig igen. Så ja var typ hemma tolv i natt.

När ja kom hem så fick ja leka med min nya leksak anders skaffat till mig. En mobil :D Tack älsklingen!

idag är sista lediga dagen så man får väl se hur vi tar vara på tiden.

ha det bra! kramkram

RSS 2.0