i morgon...

Jaha då bär det av i morgon bitti uppåt mot stockholm, dock inte för att träffa maddie som jag gärna hade velat. saknar henne som fan just nu. Saknar våra roliga och sjuka tider då man aldrig vet vad som kunde ske med våra konstiga impulsryck!!

Det bär ju av till finlandskryssning, eller ålandskryssning är det ju. 08:15 i morgon bitti går bussen upp, shit vad drygt alltså....8 timmar typ i buss, uppåt har jag ju ändå Anders med mig sen när vi ska hem på söndag har jag ju dock inte det, för då ska han ju till åre, Fan med! Vill verkligen inte sitta själv hela vägen hem på en bussa jävel...menmen kan ju inte hindra honom heller...

Vi har kollat på lite lägenheter nu, lagt intresseanmälan på två i alla fall än så länge. Det tar ju ett tag innan man lyckas få någon men man får ju i alla fall försöka, annars kan man ju aldrig få någon. Vill ju bo mitt i centrum. Allt skulle verkligen underlätta så fruktansvärt mkt för min del. Men helst vill ju inte Anders flytta, men visst jag förstår honom, jag älskar denna lägenheten också men jag vill ha större!!! en två skulle vara lagom, bara jag får ett eget sovrum så är jag super nöjd! o sen större säng då med ja :D

nej nu ska ja packa mina sista saker inför morgondagens resa!! Tjillevippen!

Hemma...

Jaha, då vart man hemma från skolan nu då, datorn fick jag behålla hemma idag också, vilket under, o sen får jag ju ha den hemma en hel vecka utan att anders ska ta den sen när han är i åre, ja det är ju i alla fall något positivt med det hela.

Har precis varit och fikat med Carin, det var väldigt trevligt att bara ta det lite lugn och bara snacka en massa skit och få prata av sig lite. Hon är rolig hon!

Ska strax sätta mig med psykiatri arbete, om Psykopater. Väldigt intressant arbete faktiskt men dock så tungt för huvudet. Framför allt när det är det enda man har gjort i skolan idag också. Dock så har jag ju inte så mkt tid i helgen till det så man får väl lägga i femmans växel och sätta igång med det!!! I morgon har man dock omvårdnat och då är det i praktiska salarna man ska vara, så  vi får väl se vad man ska hitta på där uppe. Anders ska till kungsbacka i morgon och jobba, men han jobbar bara till tre i morgon så han kommer ju ändå hem vid fyra tiden. Så då får han väl ta upp mig i stan så kanske jag hinner till biblioteket i morgon med, kanske bör kolla först på deras hemsida om dem har fått in den boken jag vill läsa. Jag bara älskar att läsa verklighetsbaserade böcker, även hur hemska dem än är så är dem oftast jävligt bra. Kan rekomendera en bok jag precis läst ut; Äcklig heter den, och den var riktigt bra faktiskt, Nu håller jag på med en bok som heter Skändad, väldigt bra den också, men lite äckligare än den förra. Äcklig påminner lite om Dave Pelzer böcker om hans liv dock att detta är om en liten flicka. Man kan verkligen inte förstå en mors grymhet mot sina barn. Uscha!!!

Nej nu ska jag ta tag i skolarbetet så jag får det gjort, Annars vet jag att jag bara kommer lägga mig i sängen och kolla TV för att sen somna skönt i våran säng!

Ha det bra!


Kryssning...

I helgen lördag till söndag så ska vi på kryssning sthlm-Mariehamn. ska väl bli kul, eller något. Dock ska inte Anders åka med hem på söndagen när vi har lagt i land i Sthlm igen, utan han ska ta tåget upp till det förbannade åre och vara där uppe en vecka. Suck, som om vi inte har gjort av med tillräckligt med pengar på utlandsresan och sen kryssningen. SUCK! Bråk och bråk å ännu mera bråk, det har inte varit annat denna veckan än att vi har bråkat, känns så jävla tråkigt att bråka över en sån sak, men han har inte haft förståelse för mig där så jag förstår egentligen inte varför jag gick med på det tillslut. Men han visste vilka knappar han skulle trycka på för att få mig att få dåligt samvete. SUCK! Killar!!!!!!!

Men men, nu ska han åka och jag ska vara hemma en vecka själv, visst det kan vara skönt med en säng för sig själv, nu när man har varit van vid en king size säng i egypten så kändes våran 1.05 väldigt,  väldigt liten här hemma, som man innan tyckte var jätte mkt plats i...suck...

jag vill ha en större lägenhet så jag får ett eget sovrum och en större säng. polare till Anders ska ju flytta, deras lägenhet hade varit perfekt och bra läge....suck det blir väl att se sig i stjärnorna om att få Anders att flytta...han älskar denna lägenheten, men det gör jag också men jag har kommit till insikt om att den är för liten för oss, men det hjälper inte vad jag säger till honom för han kommer inte ändra sig igen. ännu mera SUCK!!!

menmen, nu ska jag lägga mig i sängen och få massage. GOTT, han fjäskar nu vet ni...

ha det bra!

Egypten




Utsikten från våran balkong!

Ledig...

Ja idag var man då ledig från skolan, tro dock inte att man slapp den ändå. Var allt vackert tvungen att åka ner till skolan ändå och göra ett prov om Diabetes. SUCK! Ingenvila ingen ro! men jag ska inte klaga. jag har ändå varit utomlands i en vecka så ja har fått njuta lite!!! :D  och nu måste jag fortsätta att plugga här hemma typ 200 sidor tills i morgon med tillhörande uppgifter!!! =((((((

SUCK!!!

men anders lämnade i alla fall datorn hemma till mig!! Tack! 

söndag...

Idag sitter jag bara hemma, har så satans ont i magen. Inte alls kul, en viss huggande smärta i magen PLUS mensverk...fyfan!

Igår var vi hos Sara på 25 års fest! Tack för god mat och trevligt sällskap.
Vid elva tiden skulle jag o sanna dra hem, Jo tjena hem kom vi inte, vi kom till varberg i stället. korkade som vi är!

Men kul kul....
nu ska ja försöka äta!

ha d!

Hemma från Semestern...

Då var vi hemma igen. kom hem ikväll...Trötta och jävliga....Resans gång nu då...

Dag  #1: Torsdag.

Vi åkte hemifrån på natten till torsdagen, klockan två ringde klockan och efter bara två timmars sömn så känner man sig verkligen inte pigg. Upp till Göteborg för inchekningen som öppnade kl 05.00 på morgonen. Planet lyfte kl 07.00 och vi var framme  kl (ca) 12.00 lokal tid hemma i sverige. En timma fram där nere. När man väl steg av planet och bara känna värmen slå mot en, då mådde man bra! :D Efter vi hittat transfern och så, så bar det av. Kom fram till Hotellet. Vilket jävla hotel. Gigant stort!!! och hur fint som helst. Fick vårat rumskort/nyckeln och gick för att göra oss hemmastadda. Man var inte så pigg på att göra så mkt så vi tog bara en liten tur till en liten butik för vatten inhandling och ciggaretter. Sen på kvällen var det bara lite middagsbuffé och sen lägga sig för att sova i över tolv timma. Snacka om utmattad.

Dag #2: Fredag.

Dagen började med att bara njuta av lugn och ro sen gå och äta frukost. Gick på ett Ving Möte där dem skulle berätta lite om resemålet och bra saker att tänka på. Kul kul, tur att det var Svenska talare =) Sen blev det stranden en liten sväng och gå och kolla i lite butiker. Vi hamnade i en liten parfym butik där vi bokade oss en dykningsdag. Kul kul...=)

Dag #3: Lördag.

Gick upp tidigt för vi skulle på dykningen. Bra dag att fira 11 månader på =) Snart ett år. En bil kom och hämtade upp oss utanför hotellet och körde oss dit vi skulle. Där fick vi lite information och simfötter och våtdräkter. Sen bar det av med båten, Under tiden ut till öppet av förklarade en kille hur allt skulle fungera och hur dagen skulle se ut.
När vi väl kommit till det stället där vi först skulle dyka fick vi byta om och sätta på oss våra våtdräkter. Kan ju säga att jag såg ut som en knubbsäl :P Sen hjälpte massa folk oss på med olika vikter och tunga tuber på ryggen, för att sen hoppa i vattnet. Antagligen tyckte våran Guide att det gick så bra för mig att han började ta ner mig under vattnet innan jag hade lärt mig hur man skulle andas med denna jävla sak. så jag fick panik, så jag fick efter många om och men komma upp till ytan igen där jag fick testa mig fram för att sen gå ner igen för att kolla på det  underbara korallrevet. Vilken jävla upplevelse. Förstår vad dem menar med att röda havet har bland dem bästa dykvattnerna. Vi skulle göra två dyk, Anders gjorde två stycken, jag gjorde dock bara ett. När vi väl kom tillbaka till båten efter första dyket så gungade det väldigt väldigt mycket så jag blev så jävla sjösjuk, så jag kunde inte göra annat än att ligga ner och hoppas på att inte spy...Klarade mig. När vi väl kom hem så var vi väldigt trötta, så det var bara en lugn kväll.

Dag #4: Söndag.

Denna dag var det bara att upptäck lite mera. gå runt i olika affärer och äta lite gott. =) En allmänt slapp dag. =)
Bokade även en dags safari tur med fyrhjuling ut till beduinerna i öknen :D

Dag #5: Måndag.

Dagen började med att vi la oss vid polen för att invänta tiden då vi skulle åka iväg till ingenstans med fyrhjuling.
Jävligt kul faktiskt. Väldigt skumpigt värre! Väl framme efter ca 30 km ut i ingenstans var vi framme hos beduinerna. Ett väldigt simpelt folk som måste leva minst 30 km från närmasta väg för att slippa registrera sig i Egypten, en deal dem har med den egyptiska regeringen. Först fick man röka lite vatten pipa och sen bar det av en liten bit för att rida på kameler. Jävlar så höga dem är kan jag meddela. När den ställde sig på knäna tkt jag att det var högt och inte nog med det så hade den fan 15 meter ben till innan den var uppe på alla fyra helt! En liten tur för att känna på det. Sen när man väl var av den så bar det av till beduinernas terrarium för att kolla på massa konstigt ormar och andra djur. Fick hålla i en liten orm och en mini sköldpadda men satt även på en gigantstor sköldpadda också :D väldigt fräckt.
Sen gick man upp på ett berg för att kolla på solnedgången och sen gå för att äta. Sen bar det av tillbaka genom öknen och hem, i mörkret. kan ju berätta att jävlar vad ont man hade i armarna sen efter allt skumpande...

Dag #6: Tisdag.

Idag började dagen med den goda frukost buffen och sen valde vi att åka ner till en annan stadsdel i hurghada, in till Sekkala och lyssna på en massa jobbiga försäljare, gud dem är så jävla påstridiga! gick där i några timmar innan vi åkte hem, vi fick i alla fall gjort ett bra inköp. En vattenpipa! Sen när vi väl var tillbaka på hotellet så var det middagstime sen stöp jag i säng väldigt fort. Var så jävla trött efter timmarna nere i den andra stadsdelen. 

Dag #7: Onsdag.

Sista heldagen, Började med att försöka fånga dem sista soltimmarna men fick och det gjorde man genom att gå till stranden och ligga där och jäsa! Efter några timmar så sa min mage till mig att det var dax att gå och äta. Lättare sagt än gjort när man har en fisk till pojkvän som skulle snorkla hela tiden. Men när man väl fick med honom så bar det av till en italiensresturang(Tutti Frutti) som vi hade ätit på innan. sätt där i någon timma eller två sen bar det av hem till hotellet för att packa ihop sina saker för att det skulle vara klart till sista dagen :(

Dag #8: Tordag (Hem resedagen!).

Allt var packat och klart så det var bara att njuta av dagen innan bussen skulle komma 10.45 för att köra oss ut till flygplatsen. :( Ville verkligen inte åka hem!!! flyget lyfte 14.20 deras lokala tid alltså 13.20 hemma i sverige. sen landade vi i Göteborg 18.40 lokal tid, och en halvtimma tidigare! Kändes som man blev en snögubbe när man kom utanför dörrarna på flygplatsen och man ville bara gå in till avgångshallen och åka iväg igen. Men nu är man hemma igen och det känns rätt skönt faktiskt. Men en vecka till hade inte varit fel....


Egypten är ett resemål att rekommendera om man orkar med dem jobbiga försäljarna. Annars åk till mallorca :P

Näe chipp tjopp nu ska jag lägga mig i min säng och njuta! Hejj!





Utomlands...

Ja då ska man kanske börja packa snart. eller är det kanske lite förtidigt. åker på onsdag natt till landvetter. Planet lyfter 7 på torsdag morgon...weei. en vecka i värmen med min älskling. kan det bli bättre?!


hörs!!

Gott nytt jävla fucking år...

Dock vet jag inte om jag kan säga gott nytt år, utan bara jaha ett nytt år. För det nya året har då inte precis börjat bra för mig så det är ju inte nåt bra...

Varit sjuk nu i flera dagar, är så jävla trött på det. nu känner jag mig värre än innan. för att inte tala om i natt.

Anders blev ju mirakalöst frisk till dagen innan nyårsafton och jag blev bara värre.
Igår så var det ut till johan & Diana som gällde, mycket folk när jag kom dit lite senare än Anders. Hade väl en trevlig stund men kände mig så jävla krasslig så jag åkte hem några minuter över tolvslaget. Men då fick jag iallafall fira tolvslaget med min älskling. När Monica & Calle väl lämnat av mig så lägger jag mig i sängen, och jag lovar jag har fan aldrig frysit så mycket. hade min fleecemorgonrock på mig tillsammans med mina fleeceinneladdor, en fleecefilt och ett tjockt täcke och ändå frös jag. Förklaringen var feber som faaan! Jag skulle nog stannat hemma o kurerat mig igår.

Fick väl somnat 5 minuter här och där och mådde verkligen svinigt dåligt, vid halv 5 var jag uppe och kräktes första gången och vid halv 6 var jag också uppe o kräktes en gång till, suck, jag orkar inte mera!!! O av det lilla jag drack innan tolvslaget ska inte ha påverkat detta. så jag vet inte vad som var fel på mig. mår svinigt illa nu också så vi märker väl om jag får springa. Så en GOD start på året var det då fan inte!!!

O Inte fick man vakna upp jämte sin älskling på första dagen på det nya året heller. för han sov ute och johan o diana. Får väl träffa honom om några timmar när han väl kan köra hem!

Nej nu ska jag ta och kurera mig lite till...

ni får ha ett gott nytt år och hoppas ni har en bättre start än mig!

RSS 2.0