Sjuk

idag ligger jag hemma sjuk, inet alls kul, spydde igår kväll, och har så jävla ont i magen idag också, så det känns som jag ska spy var och varannan minut. Hoppas på att vara bättre till i morgon, då är jag ledig, vill ju kunna njuta av ledigheten lite!

Anders är uppe på Orust med johan, dem skulle träna lite jetski inför johans tävling i helgen, man får väl se om man hinner åka och kolla!!!

nu ska ja röka sen krypa ner i min underbara säng!!!

[Jobb]

Då har man börjat jobba igen, pengar pengar pengar, får se det så =)

I morgon med sen är man ledig en dag sen är det jobb 5 dagar till sen ledig en dag sen jobb en dag sen 1 veckas ledighet innan skolan börjar, ser ju inte fram mot att börja skolan igen. Men det är inte så lång tid kvar där =) Gott gott!

Annars händer det inte så mycket, funderar på att åka till mamma nån dag snart igen så man får träffa Anders o Emilija och lilla underverket Luka innan dem åker hemåt till Ume.

Han är ju bara så söt!!

Näe nu ska ja jobba lite!


Visar häst...

Nu är vi och visar DB, han är fortfarande till salu, pga att hemmet är viktigt för oss. Han ska komma till en familj som verkligen har tiden för honom, annars kan han ju lika gärna stanna hos oss.

Jag sitter i bilen medans Pierre o Maddan är med denna mamma o dotter som är här och kollar på hästen, ida står och håller Zenta, Hon är ju så människosjuk så hon vill ju ha allas uppmärksamhet.

Så vi får väl se hur det går när dem kommer tillbaka.

I natt kom Mamma & Anders (min bror) och hans fru och deras son hem från makedonien, fick sett mitt lilla brorsbarn i morse, fast han börjar ju bli stor nu, har ju inte träffat honom innan då jag inte haft möjlighet, så nu är han ju hela 6 månader! Men gud vilket charmtroll! Faster smälte direkt! Så snart ska jag hem och gosa lite med honom =)

Annars blir det att åka hem ikväll, jobba i morgon, nu var friden slut!!!

Fan också!

ha det bra så länge....Hörs...


Tillbaka =)

Nu har man hunnit komma hem ifrån semestern. lite tråkigt så för då vet man att det är snart dax för att börja jobba igen!

Kom hem igår typ vid halv åtta eller så, åkte sen ner till Freda och Mange, men jag stack hem tidigare, sen åkte jag hem till mor min =) men hon kommer hem inatt, är på väg hem från makedonien, har varit och hämtat mitt brorsbarn Luka =)Så nu bara längtar man tills man får se den lilla krabaten =)

Å Anker :) Vindön, då vet jag exakt vart du menade :D körde så många gånger förbi där när jag skulle ut till Torp å shoppa =)=)=)=)=)=)

Road Trip

Idag har jag varit och shoppat lite, blev ett nytt linne =) Från H&M :D fanns inte så mkt mera roligt, fick även köpt mig en ny mobilladdare till bilen, lagom när jag kommit ut från köpcentrumet så dog min mobil när jag pratade med Anders som var kvar i Henån med Lars, tänkte det är väl lugnt har ju min i bilen...Helvetes fittan funkade inte, så åkte och tankade bilen och såg då att dem hade laddare där, så en ny fick då komma i mina ägor!

Efter det så åkte jag till Hafstens Camping och sa hej till Anna (Lars flickvän) och kom på att jag vill utforska lite runt omkring :D Så sa hejdå till henne och satte mig i bilen igen, så en road trip lite överallt, hamnade bland annat på en ö som heter Flatön, som jag frågade syrran; Är alla som bor här flator???

Vilket jävla namn, menmen, sen åkte jag där över med båten till Ellös, kollade läget där för att sen åka tillbaka till Henån och göra lite pommer, jag har blivit BESATT av pommes :S:S:S

Väntar på att killarna ska komma tillbaka. I tron om att dem var i verkstaden så gjorde jag ett misstag, dem var tydligen ute med JetSki, märkte jag när det var tomt uppe vid verkstaden och bilen och släpet står nere i Hamnen här i Henån...

Nåja, ska väl försöka ännu en gång få tag på dem så jag kan hämta Anna!

I morgon blir det nog marknad ;) woho, mer Shopping!!!

Shoppa

idag så är det mera sol än jag sett på länge :-D Vi är fortfarande kvar på Orust. Nu när solen lyser ser man så fint det är...

pojkarna är nog lite bakis, Anna ska snart iväg och jobba och jag ska åka och shoppa ute i Torp =)

Massa affärer, så som Gina Tricot, H&M, BikBok och massa massa mer, tro mig jag är i paradiset =) O det bästa av allt, det är REA =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)

Näe nu hörs vi senare, vi får väl se om vi åker hem idag eller inte...:)

Orust!

I natt har vi varit på orust, hos Anders kusin lars! lagom när vi kom till campingen igår så verkligen öste det ner regn, så vi ångrade oss, haha men som tur var mötte vi Anders kusin på campingen också :D Vi ringde han när vi var på väg till campingen och då sa han att han ska till den campingen och käka glass för hans flickvän jobbar där. Så det var ju verkligen lyckat!!!

Så vi satt och drack lite öl/vin här igår kväll och kollade lite film!
¨
Idag så har jag och Anna varit på Shoppingcenter, anna är Lars flickvän! O pojkarna har varit hemma och spelat tv-spel...
Regnet slutar aldrig och vi funderar på att stanna här en natt till, eller tror jag vi ska göra för nu har ju Anders och Lars precis öppnat den första ölen!!!

Killarna står och lagar mat till oss nu, och det luktar gudomligt gott! mums!

HUNGRIG!! som vanligt!!!

näe nu ska ja fortsätta dofta på den underbara mat lukten!

Grebbestad!

är det nu man ska känna sig som dem stora bloggarna? sitter i bilen, nu på väg ut från grebbestad, ner till en camping strax innan orust där vi ska stanna i natt, så det ska väl bli mysigt, dock har det börjat att regna lite, men vad gör det så länge man sitter i bilen? sen när man väl ska sätta upp tält så får det gärna vara uppehåll...

I natt så var vi mitt ute i ingemansland, någonstans mellan uddevalla och trollhättan. Där vi hittade ett mysigt litet ställe vid en liten sjö.

Idag när vi vaknade så var dock batteriet på bilen utladdat, mindre bra kanske med tanke på att vi var där vi var, men tur som vi hade var det ett par 100 meter bort och badade med din hund så jag gick bort och frågade om dem hade startkablar, och det hade dem som tur var :D så där löste sig det problemet!

Vi har även varit i Tanum idag, så nu får väl en viss person ta och flytta nu när jag varit där och förpestat tillvaron! men herre min gud vad fan var det för ställe och skryta om??? så jävla märkvärdigt var väl det ändå inte. Rottne är till och med bättre!

Näe nu ska jag avsluta här och vara social med min gubbe som bara kör och kör...:P

Iväg...

And off we go :D

Så strax ska vi snart åka på våran lilla minisemester i Sverige. Om vi ändå visste exakt vart vi ska? :S

Menmen, det blir nog jätte trevligt, så länge dem värsta skurarna håller sig borta från där jag är...

Blir nog en sväng till orust också, men verkar som anders inte vill men, men övertalan det funkar fint =)

Tvätt...

Håller nu på att tvätta, jag förstår INTE hur mycket tvätt det kan bli på 2 personer, hm, sen kollar man extra noga så är det mest mina kläder också.

Stämmer det för er också, att vi måste göra av med så mycket kläder varje dag som tjej?
Har ni också det problemet?
Eftersom man ser den stora skillnaden mellan mig och sambon så börjar man undra?
Är vi tjejer för petiga när det gäller kläder eller är det bara killarna som tror det?

3 maskinen är nu iaf klar, och ligger i det sista, torktummlaren. Så är det gjort inför resan också. Men likt förbannat när man sen kommer hem igen, är det lika mycket tvätt igen :S

Hm, tror min tvätthörna är magisk, fyller på sig själv med tvätt!!!

Semester!

Bara längtar tills vi åker på lite mini semester, uppåt mot orust och hälsa på Anders släkt.

Vi hoppas på att åka i morgon...

Håller mina tummar hårt hårt hårt!

...


Wheels and Wings!!!

Nu är helgen över, och det har varit en lyckad och rolig helg!

Fredags när vi kom dit så gjorde vi i ordning inne i husvagnen och sen öppnades den första cidern...
Syrrans pappa hämtade oss sen för en cruisingrunda :D Helt underbart!!!

Då var wheels igång igen...


Längtar redan till nästa år!!!!

Tyvärr orkar jag inte skriva så mycket mera, är lite trött, fast dock inte bakis idag :D weeeiii!!!

hörs sen!

Jobb...

Nu ska ja strax åka...sen är det bara 7 timmar kvar typ tills jag har slutat och har 10 dagars ledighet!

Så underbart!!!

Hörs mera senare!

Borås Djurpark!

Idag bar det av till borås för att kolla lite djur, mötte upp pappa och melvin i ullared. tog med melvin och hämtade även jane och hennes lilla felicia i ullared också, sen bar det av.

var väldigt trevligt och mysigt.

I morrn bär det av till jobbet igen, 07-13. sen på kvällen bär det av till varberg och wheels.

Ska ju sova i husvagn där hela helgen! Fett nice!

ha det bra!

Ledig...

Äntligen ledig i morgon, fyfan vad skönt. Att jobba 8 dagar i rad är fan inget kul, men dock ska man inte klaga, jag har ju ett jobb!

I morgon eftermiddag så kommer pappa och lämnar Melvin, han ska vara här ett dygn. Så kul för honom för han älskar fan Anders! Sin storasyster skiter han gärna i, så länge Anders är med i bilden :D Å Är anders inte hemma så pratar han om honom hela tiden, tror min gubbe är en liten idol för honom!

Fredag-Söndag är det varberg som gäller, Wheels and Wings, husvagn hela helgen! Faaan så nice! ska bli skoj!!

Hörs av i morrn!


Jobba...

Ska strax åka iväg och jobba, för en gångs skull var gårdagen bra inte allt för mycket krångel, såna dagar gillar vi.

jobba idag och ledig i  morgon. fan vad härligt. sen bara fredag kvar sen är det 10 dagars frihet :D woho!

Ont...

Fan så jävla ont i magen idag, hade det när jag somnade igår och hade det när jag vaknade idag, vilken piss start på dagen...

Fick iaf börja två timmar senare idag, i hopp att magen ska må bättre, så det tackar jag min chef för!

jobb i dag och i morgon sen är jag ledig på Torsdag, Sara =)

Sen jobbar jag Fredag och efter det är jag ledig hela vecka 30 =) Lovley!

Så i stället för att börja 13 idag så börjar jag 15-21...

Nu ska jag lägga mig igen och hoppas att min mage snart mår bättre!

ha det!

Skrika ut....

Fan vill bara skrika ut min jävla ilska...gud vad jag avskyr mitt jobb just nu!

tre dagar med bara krångel, helvetes jävla skit!!!

Idag har det varit kaos också, trodde det skulle bli bättre men icke!

korten cpa som fan idag, chefen ringde reperatören som skulle komma och fixa det, men när jag åkte hem vid 13.00 var ingen gubbe där ännu...

suck helvetes jävla fittdag!!!

Gaaaah!!!

Jag hade en sån fin känsla av att jag inte skulle åka till jobbet idag, o gud vad den känslan var rätt...

Stressade för att tanka och för att hinna köpa mat till mig och gubben här hemma innan jag skulle åka och jobba, fan folk överallt, bilar totalt överallt och ett rent jävla kaos!!

Slängde i mig maten och stack fort hemifrån sen...

Mycket bilar på vägen till ullared, trodde inte jag skulle hinna till jobbet, och strax innan köinge vid serie gojsen som finns där ser jag bara en vit volvo bakom mig...med blåljus, helvete var min första tanke, svängde in vid seriegojsen och som tur var körde dem förbi mig...Pust....jävla civilare....

kommer förbi köinge, och självklart hamnar jag bakom en jävla traktor som vägrar gå in i bushållsplatsen och släppa förbi den låååååånga lååååånga kön han har bakom sig, mellan 25-30 km i timmen, kollar på klockan och inser att den snart är tre och jag börjar tre...efter många om och men får jag kört om och kommer till ullared och jobbet,
väl framme så finns inte en ända parkering, bara köra ner till kyrkan och ställa mig där...suck...kommer in på jobbet och inser att allt inte är som det ska vara...

Hela kassa systemet har Pajjat!

Fuck!!!

Chefen står utanför och tankar bilar, ger dem lappar med antal liter, vilket oktan och priset och så ska dem ge oss dem lapparna, så får vi köra allt manuellt, med miniräknare och huvudräkning, har jag påstått att jag är bra på det, hm så ljög jag!

Inga kort fungerar så det är bara kontant betalning som gäller...allt som handlades utöver bensin skulle skrivas upp på lappar så det skulle in i kassa systemet sen, vem fick den uppgiften att lägga in allt sen? Jo jag...

Även all drivmedel skulle läggas in manuellt sen, och det fick jag göra det också..

som tur fick gubben som varit där sen halv tio i morse fixat kassan så jag fick bara köra manuellt i typ 1-1½ timme...

så strax efter fyra, halv fem var kassan redo att användas igen, vissa funktioner krånglar fortfarande så det får chefen ta tag i, i morgon...

själv börjar man 07.00 i morgon bitti igen så det är nog dag för sängen nu....

men det är inte mina dagar att jobba nu alltså....tror jag ska gräva ner mig under sängen ett tag och komma fram när alla problem är borta!!!

snart...

Hm snart dax att åka till jobbet igen...näe jag gör inget annat just nu, eller så känns det iaf...4 dagar till sen är jag ledig 1 dag =) Gott!

Var hemma 01:20 i natt, då hade pappa kommit hem så jag fick åka! Suck, trodde inte det skulle bli efter tolv iaf, då hade jag aldrig tackat ja till att passa dem, jag hade jobbat hela dagen, knappt hunnit hem och byta om innan jag skulle hämta dem, typ kvart i fyra var jag hemma igår och skulle hämta dem 16...så ni förstår ju...

nu ska jag gosa med min sambo, tack för gosedjuren söt!

Helvetesdag!

Har varit en ren jävla helvetesdag! Att jag inte vände i dörren och gick i morse från jobbet som jag ville....

Allt har bara krånglat idag, orka med såna dagar!

Chefen har varit och fixat med Automat/kort saken ute idag för den krånglade redan från start!!

HATAR SÅNA HÄR DAGAR!

Å inte nog med det så CPA sig dem mesta korten inne också!!! FAN!!!

Nu ska jag hämta tre busar och en myra ut hos pappa! ha det fint!

jobba...

Strax åka för att jobba, eller inte strax men om någon timma så!

Jobbar till 21 ikväll, sen blir det hem och laga lite mat till mig och sambon.
Han jobbar idag också, börjar 16 uppe i kba!

Annars har man bara varit ute hos mormor en sväng idag, stod i bilköer på motorvägen hur länge som helst! Suck!

Jag HATAR kassa bilförare!!!

Fy blä...

Idag har varit en sån seg jävla dag, började inte bra så får väl se hur den slutar...

Dagen började med att ja knappt orkade ta mig upp ur sängen, väl uppe så har jag en huggande känsla i magen så jag mår sjukt illa!

där var ju min dag förstörd tänkte jag, men när jag kommit till jobbet å så, så hade det faktiskt gått över, eller så hann man inte att tänka på det så det bara försvann :D

Men vad gjorde det när min fotjävel har värkt hela dagen, det har den gjort nu i lite mer än en vecka tror jag, men sen så anstränger man ju den på fel sätt, fan finns det nått rätt sätt för den jävla foten!

Bara 6 dagar till Godo sen är jag ledig 1 dag =) Woho!

Å min chef tycker jag ska ta på mig ett 9 dagars pass efter detta 8 dagars pass, haha han är rolig han!


[Lyx]

Nu har jag fått lyx i två dagar och har sluppit att laga maten hemma själv, Diana har varit min ängel :D

Två kvällar har vi ätit middag där ute, igår Flygande Jakob och idag Tacos! Så det tackar vi så hemskt mycket för :D Vrål gott!

ikväll till maten satt vi och kollade på Michael Jacksons begravning, jävlar vad mycket folk där var!

Var väl en fin begravning, men i slutet sen när hans dotter skulle säga några ord, då blev man rörd :(

Åkte hem lite tidigare än Anders idag, han hjälper Johan att måla utemöblerna, så då vet man aldrig hur lång tid det tar så jag bara kände att ja ville vara hemma lite också på min lediga dag, nu börjar det tråkiga schemat, 8 dagar i sträck :(

Morgon 15-21, så de går väl an, lugnare på kvällarna så dagarna är roligare för då går det fortare....men alla pengar är ju välkomna så jag ska inte klaga!

Nu ska ja greja lite med Photoshop :D

ha det!

Jobbat!

Då har man precis kommit hem från jobbet, bara byta kläder och skriva här lite snabbt för nu ska ja iväg igen ut till johan o diana där vi ska äta ikväll!!

Så får väl runda av och sticka nu innan min "man" börjar ringa och efterlysa mig!!!


Hörs!

[Igen...]

Då vart man här igen, inte för man har något vettigt att säga typ!

Gårdagen var en lyckad och varm dag! Skönt sen när det svalnade av på kvällen, dock mindre kul att man frös innan man skulle åka hem då jag fick verkligen hela jävla flumrider över mig!

idag har jag bara varit hemma och en sväng ute hos diana och gosat lite med min kisse katt =) Längtar tills jag får hem henne!!!

Annars bjuder veckan som kommer på jobb och åter jobb, börjar 13 i morgon, som tur är så är det bara ett kort pass! Sen ledig Tisdag sen jävlar är det jobb 8 dagar i rad! suck!!!

menmen, det är pengar likt förbannat så man ska väl för fan inte klaga!!

Får se hur mycket jag kommer att hinna blogga under dessa veckor framöver!

ha det bra!!

Helg...

Tjena allihopa! Fan helg igen, fattar inte hur fort tiden går, dock kommer inte veckorna att gå så fort efter helgen, då börjar jag att jobba! Suck, en dag sen ledig en dag sen jobbar jag 8 dagar i streck!!! =(

Sitter hemma hos min mamma nu, i morgon ska vi åka till Liseberg så det kan bli skoj, eller rättare sagt det kommer bli skit kul!!!

En vecka av sol och värme har nu gått sen våran tjej fest, fan vad kul det var!
Vill göra om det snart!

Igår var vi ute med båten, somnade dock mitt i solen, inte bra alls, brände mina knän och även min mage!!! FAAN!
O inte fan väckte Anders mig eller Christian! Men idag känns det lite bättre, har smort in det med Relief, en kräm Anders har för huden när man bränt sig, det är bra att ha en pojkvän som har massa krämer ibland haha :D

Hoppas på att vädret blir bra i morgon också! nu ska ja krypa ner i sängen!!!



RSS 2.0